Hiba Telmoudi gaat Maghreb vertegenwoordigen bij Miss World
De verkiezingen voor Miss World staan voor deze maand op de agenda. Miss Tunesië zal als enige uit de Maghreb meedoen aan de wedstrijd.
09 September 2013
shownieuws

Een paar dagen voor de Miss World 2013-verkiezingen presenteerden 147 vrouwen hun land en hun ambities in een video. Hiba Telmoudi zal de Maghreb vertegenwoordigen aangezien zij de enige vrouw is die door wist te stoten naar de finales. Daardoor zijn kandidaten uit Marokko, Algerije of Libië niet aanwezig in Indonesië.

De 21-jarige Hiba komt uit Habes en heeft volgens Arabische media de zware verantwoordelijkheid om de hele regio te vertegenwoordigen. In april werd zij verkozen tot de mooiste vrouw in Tunesië terwijl ze nog studeert. De Tunesische vrouw zit in het derde jaar van haar studie lichamelijke opvoeding en sport.

Hiba is net als de 136 andere kandidaten in Jakarta. In de onderstaande video presenteert ze haar land en haar sterke punten. Het is overigens niet bekend waar de finale gehouden zal worden omdat er vanuit islamitische hoek veel protesten zijn over de verkiezing in Java. Daardoor wijkt de organisatie uit naar Bali, een overwegend hindoe gebied.

maghreb
arabische wereld
miss world
hiba telmoudi
tunesië
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi