Marrakech aan wereldtop roomservice hotels
Toeristenoord Marrakech heeft een van de beste prijs-kwaliteit verhouding als het gaat om roomservice in hotels.
02 April 2014
lifestyle

De Amerikaanse website TripAdvisor heeft voor 2014 een index gemaakt voor roomservice en daarbij werd Marrakech op de vijfde plaats gerangschikt. TripAdvisor hield ruim 48 steden onder de loep en keek hoe het gesteld is met de prijs-kwaliteit verhouding in hotels. Opvallend waren de vijftien Amerikaanse steden in de lijst. Op basis van deze lijst blijkt dat Marrakech de vijfde goedkoopste stad is op dit gebied. 

Tunis biedt de goedkoopste service met gemiddeld 18,41 dollar. Met een gemiddelde van 27 dollar is Marrakech flink duurder maar is het samen met Tunis de enige Noord-Afrikaanse steden in de lijst. Het gerenommeerde TripAdvisor keek onder meer naar de kosten voor roomservice bij een broodje, een fles water, pinda's, alcohol en de stomerij. Noord-Europese steden zoals Helsinki en Oslo kwamen niet goed uit de bus en behoren tot de duurste bestemmingen met 87 en 88 dollar voor totale roomservice. 

Bij het samenstellen van de stedenlijst keek TripAdvisor naar meer dan vijftig landen en de steden die daar de meeste toeristen trekken.

marokko
roomservice
marrakech
toerisme
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi