Casablanca bij top 10 meest teleurstellende steden
Na veel positieve noteringen en goede reviews over vakantiebestemmingen in Marokko is er ook een minder goed nieuws.
lifestyle

Casablanca is namelijk door Smarter Travel ingedeeld in een lijst met de tien meest teleurstellende vakantiesteden ter wereld. Casablanca dat bekend staat als de stad van economische welvaart is volgens Smarter Travel een zielloze stad. Volgens de website is Casablanca meer een stad voor de doorreis naar andere steden in Marokko. 'Veel vluchten naar Marokko arriveren in Casablanca maar de reizigers hadden liever gehoopt daar niet te stoppen', schrijft MWN.

Zielloos 'De stad bestaat voornamelijk uit kantoorgebouwen en heeft volgens veel toeristen geen ziel. Reis hier snel doorheen en geniet van de rest van Marokko', is het oordeel van Smarter Travel en bezoekers. Onder meer de Niagara Falls in Canada, Hollywood in Californië, Liberty Island in New York en de Bahama's zijn terug te vinden in de top tien. 

Het is wel onduidelijk welke criteria er worden gebruikt om de steden te beoordelen. Casablanca werd door weerwebsite  WeatherWise namelijk in de top drie beste steden geplaatst. Hierbij werd vooral gekeken naar de weesomstandigheden. Smarter Travel schrijft juist dat het weer in Casablanca afhankelijk is van de stromen vanuit de Atlantische oceaan.

casablanca
vakantie
marokko
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi