Geheime bruiloft dochter Poetin vond plaats in Marokko
Twee jaar na een een van de meest geheime bruiloften ooit is meer bekend geworden. Velen vroegen zich al die tijd af of het feest überhaupt heeft plaatsgevonden in Marrakech maar een Britse violiste geeft daar nu uitsluitsel over.
21 April 2014
lifestyle

Het huwelijk zou in december 2012 voltrokken zijn en is net als veel privézaken van Poetin uiterst geheim. Marokkaanse media kwamen er destijds al achter dat het feest zal plaatsvinden in Marrakech. De 24-jarige Britse violiste Leticce Rowbotham gaf onlangs aan dat ze was ingehuurd om in Marrakech te komen spelen. De onthullingen deed ze tijdens haar deelname aan Britain's Got Talent.

Topgeheim Ze vertelde hoe ze aan de receptie van het luxehotel La Mamounia 'zeer snel door de beveiliging' werd geloodst met haar band. 'Het was echt leuk, een ongelooflijke ervaring. Op het moment was het top secret, we mochten niet aan iedereen vertellen wat we deden of meegemaakt hebben', zegt Rowbotham. 'We waren uitgenodigd om een van de drie feestjes te leiden, maar niet door Poetin zelf. We zouden hiervoor 200 pond krijgen.'

Naar het geld kan ze echter fluiten. 'Maar het was het meest briljante feest ooit. Ik dacht niet eens na over hoe ik betaald zou worden. Toch heb ik veel voordeel eruit gehaald', voegt ze toe. Ter herinnering: de directie van La Mamounia ontkende alle beweringen over de bruiloft van dochterlief. Wel maakten ze bekend dat het om het huwelijk van de dochter van een Russische miljardair ging, aldus Yabiladi.

marokko
vladimir poetin
vruiloft
la mamounia
marrakech
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi