Khloé Kardashian geniet van vrolijke Marokkaanse vriend
Khloé Kardashian heeft het erg naar haar zin met haar vermoedelijke vriendje French Montana, wiens echte naam Karim Kharbouch is.
08 July 2014
shownieuws

"Hij is erg grappig, luchtig en gemakkelijk. Dat is precies wat ik nu nodig heb", zegt de realityster in het Amerikaanse tijdschrift People. Kardashian en de Marokkaans-Amerikaanse rapper zijn naar verluidt sinds april samen, maar hebben de relatie nog niet bevestigd. "Hij is leuk. Ik vind het erg leuk dat hij altijd blij is. Glimlachen is besmettelijk en aanstekelijk, dus daar houd ik van", vervolgt de 30-jarige realityster. 

Kardashian, die in december de scheiding aanvroeg van basketballer Lamar Odom, liep vrijdag voor het eerst met de rapper over de rode loper. Eind vorige maand overlaadde French Montana de brunette al met extravagante cadeaus voor haar verjaardag. Zo kreeg ze een jeep en juwelen. 

Kardashian, die met haar familie wordt gevolgd in Keeping Up with the Kardashians, trouwde in 2009 met Odom. Het huwelijk zou zijn stukgelopen omdat de basketballer verslaafd aan drugs zou zijn en de realityster keer op keer bedroog. 

© Novum 2014
khloe kardashian
karim kharbouch
french montana
vs
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi