Ali B maakt Brownie Dutch minder onzeker
Brownie Dutch durft dankzij Ali B op muzikaal vlak een stuk meer van zichzelf te laten zien.
01 August 2014
shownieuws

"Ik heb dankzij Ali best wel wat zelfvertrouwen gekweekt", zegt de 27-jarige zanger en producent, die met de rapper in meerdere tv-programma's te zien is, in het AD. "Ik ben best verlegen. In het begin ben ik bewust een zonnebril gaan dragen omdat ik echt achter de schermen wilde blijven", zegt Brownie, die bekend staat vanwege zijn zonnebrillen. "Maar nu word ik toch wel herkend, misschien wel juist door die brillen." 

De producent, die eigenlijk Renaldo van Tuil heet, begon zijn muzikale carrière als rapper omdat hij te verlegen was. "Rappen is eigenlijk gewoon ritmisch praten op een beat. Zingen moet je echt met hart en ziel doen, anders komt het niet over." Van Tuil hoopt dat hij ooit internationaal doorbreekt en een MTV Award of Grammy in de wacht sleept. 

"Eigenlijk maakt het me niet uit of ik die als artiest of producer win. Het lijkt me gewoon tof, de erkenning en de bevestiging dat ik mensen inspireer met een positieve boodschap." Niet alleen op professioneel vlak gaat de zanger geregeld om met Ali B. "Hij woont bij mij om de hoek, in Almere", zegt de producent, die vanaf zondag samen met de rapper te zien is in de nieuwe serie Ali B en de Muziekkaravaan. Zijn zoontje speelt ook graag met de zoontjes van Ali B. 

"Gaan we lekker naar speelparadijs Ballorig met z'n allen. En z'n vrouw kan heerlijk koken." 

© Novum 2014
ali b
brownie dutch
rapper
muziek
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi