Veel lof voor koning Mohammed VI en Lella Selma na spontane foto's
Een nieuwe momentopname heeft op sociale netwerken opnieuw voor veel positieve reacties gezorgd richting de Marokkaanse koninklijke familie.
29 December 2014
lifestyle

Koning Mohammed VI is met zijn familie in Turkije voor een privévakantie en daar zijn ze immens populair geworden. Dat kwam mede door een foto van het koninklijk echtpaar. Soufiane El Bahri is de beheerder van de Facebookpagina van de koninklijke familie en weet keer op keer mooie foto's van de familie te bemachtigen. Op de nieuwste populaire foto is te zien hoe een Marokkaans meisje met Mohammed VI en Lalla Salma op de foto staat.

Het echtpaar wandelde dat moment door een steegje in een bazaar in Istanbul. Het is de eerste keer dat Mohammed VI en prinses Lalla Selma samen te zien zijn tijdens een privémoment. Ze waren dan ook zeer casual gekleed en los van alle beveiligingsmaatregelen. Op vooral Facebook raken Marokkanen er niet uitgepraat over. Nadien verschenen meerdere soortgelijke foto's. 

De foto's zijn inmiddels duizenden keren gedeeld en velen lieten een positieve reactie achter. In het virtuele wereldje is de Marokkaanse koninklijke familie al uitgeroepen tot 'Koninklijke familie 2.0'. 

marokko
mohammed vi
lella selma
turkije
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi