Eigen tijdschrift voor moslims
Moslims krijgen een eigen tijdschrift. Op 30 maart verschijnt het eerste exemplaar van MoslimVandaag Magazine, een kwartaalblad dat gemaakt is ,,voor en door een nieuwe generatie moslims''.
24 March 2015
lifestyle

Met het magazine maken moslims een tegengeluid, liet uitgever Josef Stevens dinsdag weten. Het eerste nummer bevat analyses van deskundigen ,,die de lezer helpen zich te wapenen tegen radicalisering''. Ook komt het tijdschrift met een Mohammed-special als antwoord op de kritiek op de profeet Mohammed (vzmh). 

Verder wil het blad een platform bieden aan ,,succesverhalen uit de moslimgemeenschap'' en bevat het artikelen over maatschappelijke kwesties, gezondheid, boeken en trouwen. MoslimVandaag Magazine verschijnt in een oplage van 15.000 stuks en is te koop bij vijfhonderd buurtsupers, slagerijen en islamitische boekhandels in de vier grote steden. 

Stevens is nog gesprek met AKO, Bruna en Primera voor de verspreiding van het tijdschrift. Stevens bekeerde zich in 1995 tot de islam en richtte vijf jaar geleden de uitgeverij Moslim Media op. 

© Novum 2015
moslims
islam
magazine
moslimvandaag
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi