Prinses Lalla Salma mooiste first lady van Afrika
Een prominente website die geldt als referentie-site voor de wereld met betrekking tot de Afrikaanse bevolking heeft een lijst vrijgegeven van de top tien mooiste first ladies in Afrika.
24 March 2015
lifestyle

Africacradle besloot de lijst voor het jaar 2015 al vroeg te publiceren. Prinses van Marokko, Lalla Salma, staat op de eerste plek en dat heeft ze niet alleen aan haar looks te danken. De vrouw van koning Mohammed VI is volgens de bron 'fysiek en intellectueel prachtig'. 'Ze heeft een mooi gezicht met rood haar en heeft een technische diploma', schrijft de site. 

Sylvia Bongo Ondimba, de vrouw van Ali Bongo, president van Gabon, staat na Lalla Salma op de tweede plek. Chantal Biya, first lady van Kameroen staat derde. Terug naar onze prinses Lalla Salma. Naast haar veelgeprezen elegantie krijgt ze ook veel lof voor haar betrokkenheid bij veel liefdadigheidsprojecten in Marokko en in het buitenland. 

Vooral in de strijd tegen kanker doet de prinses veel. Gedreven door dit gevoel van filantropie lanceerde ze haar Lalla Salma Foundation. De stichting richt zich op preventie en behandeling van kanker. Een prijs voor 'mooiste prinses of first lady' is Lalla Salma niet vreemd. Het is niet haar eerste en zeker niet haar laatste prijs wat dit betreft.

marokko
lalla salma
afrika
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi