Fatima Zahra is Miss Marokko 2015
De 23-jarige Fatima Zahra El Hor mag zich voor een jaar Miss Marokko noemen.
25 May 2015
lifestyle

El Hor won de missverkiezing afgelopen weekend in Tanger. Tegenover MAP laat ze uiteraard weten zeer blij te zijn met de prijs. De wedstrijd in Marokko ging over fysieke schoonheid maar was het intellect van de deelneemsters minstens zo belangrijk. Uit respect voor de Marokkaanse cultuur werd de gebruikelijke bikinironde geschrapt. El Hor komt uit Marrakech en doet een master economisch en fiscaal recht. 

De avond werd door MAP als 'emotioneel' beschreven. In totaal werden 27 kandidates geselecteerd uit 1500 aanmeldingen. De finalisten kwamen vorige week nog in het nieuws omdat ze regelmatig werden lastiggevallen in het hotel waar ze voor de finale verbleven. 

Slim Volgens de jury is El Hor een schitterende dame, maar bereikt ze ook een hoog intellectueel niveau en kan ze goed communiceren. Bovendien scoorden haar toekomstplannen ook punten. Ze liet weten zich graag in te willen zetten om de situatie van vrouwen in Marokko te verbeteren. Fatima Zahra zal Marokko nu vertegenwoordigen tijdens internationale wedstrijden.

Kawtar Benserghi uit Tanger eindigde tweede terwijl Hafsa uit Meknes en Feryal Ziani uit Tetouan derde en vierde eindigden.

marokko
miss marokko 2015
marrakech
tanger
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi