Advocaat uit Kenia wil met dochter Obama trouwen: 50 koeien en 70 schapen
Felix Kiprono is een Keniaanse advocaat en wil graag met Malia Obama trouwen, niemand minder dan de dochter van de Amerikaanse president Barack Obama.
27 May 2015
lifestyle

Kiprono biedt als bruidsschat vijftig koeien, zeventig schapen en dertig geiten. Bovendien zal hij haar leren te koken en koeien te melken. In de Keniaanse media is de advocaat uitgegroeid tot onderwerp van gesprek. Hij zegt de zaak met zijn familie te hebben besproken en als het ooit zo ver komt staan ze volledig achter hem. Ze zullen er alles aan doen om de dieren bij elkaar te krijgen, aldus Felix. 

Ondertussen heeft hij de zaak ook in gang gezet. De advocaat schreef een brief aan president Obama en heeft die aan de Amerikaanse ambassadeur in zijn land gegeven. Hij smeekte Malia onder meer om mee te gaan met haar vader tijdens zijn eerstvolgende trip naar Kenia. Felix zou het aanzoek vervolgens op een hoge berg doen met veel stamleiders als getuigen. 

Het geld van Obama deert hem overigens niet. Hij wil naar eigen zeggen een goed huwelijk. Van de familie Obama is overigens bekend dat ze een Keniaanse achtergrond hebben.

barack obama
malia obama
vs
felix kiprono
opmerkelijk
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi