'Franse media-boycot voor Olsen-tweeling'
Franse modeontwerpers zouden media in Parijs hebben opgeroepen tot een boycot van de modeshow van de Olsen-tweeling afgelopen woensdag.
02 October 2015
shownieuws

Dat vertellen bronnen aan New York Post. Mary-Kate en Ashley zouden anders met hun show tijdens de Parijse modeweek aandacht van twee Franse labels stelen.

Dinsdag lieten Mary-Kate en Ashley in een persconferentie weten de pers zelf niet te hebben uitgenodigd. "Omdat het kasteel een uur buiten de slad ligt, zijn we door veel mensen geadviseerd het publiek tot speciale vrienden en klanten te beperken en de pers niet mee te slepen." Maar volgens New York Post had de raad van Franse modeontwerpers, Chambre Syndicale du Prêt à Porter des Couturiers et des Créateurs de Mode, bezwaar gemaakt tegen de aanwezigheid van media. De raad zou de hoofdredacteuren van modebladen openlijk hebben gewaarschuwd niet te gaan.

De tweeling annuleerde de show van hun collectie The Row tijdens de New York Fashion Week vorige maand. Ze verhuisden de show naar Parijs om meer internationale kopers te trekken. De show stond voor woensdag gepland in een kasteel vlak buiten de stad. Op hetzelfde moment stonden er twee shows van de merken Vionnet en Rochas gepland. "Mensen zouden die shows missen omdat ze liever The Row zien", zegt een ingewijde.

© ANP 2015
new york fashion week
parijs
olsen-tweeling
rochas
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi