Topmodel Gigi Hadid trots op Palestijnse wortels
Gigi Hadid is trots op haar Palestijnse wortels. Dat liet het model woensdag zien via Instagram, waar ze een foto deelde van een hennatatoeage op haar hand.
24 December 2015
shownieuws

Gigi liet de hennaversiering zetten samen met vier goede vriendinnen. "Ik heb de beste avond gehad met een aantal van mijn oudste vriendinnen", schreef ze bij de foto. "De manier waarop we samen kunnen zijn en praten alsof de klok tien jaar terug is gezet is het mooiste gevoel." Om critici voor te zijn eindigde ze het bijschrift met de opmerking: "Voordat je me beschuldigt van culturele toe-eigening, lees mijn achternaam. Hadid. Half Palestijns en ben daar trots op."

Gigi's vader is de Palestijnse vastgoedontwikkelaar Mohamed Hadid. Haar moeder is de Nederlandse Yolanda Foster, die in de Verenigde Staten bekend is van de realityserie Real Housewives of Beverly Hills. Yolanda en Mohamed waren van 1994 tot 2000 getrouwd. Onlangs maakte Yolanda bekend van haar tweede man, David Foster, te gaan scheiden. Hadid heeft zich juist net verloofd.

© ANP 2015
gigi hadid
topmodel
palestina
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi