Marokko krijgt twee awards tijdens reisbeurs in Madrid
Marokko heeft tijdens de Internationale Toerismebeurs in Madrid twee prijzen in ontvangst mogen nemen voor alle prestaties in deze sector.
21 January 2016
reizen

De minister van Toerisme, Lahcen Haddad, is in Madrid om daar de beurs bij te wonen en kreeg daar twee awards, meldt persbureau MAP. Het Marokkaans Toerismebureau werd bekroond met een award voor de 'beste strategie voor de ontwikkeling van creatief toerisme'. De prijs werd uitgereikt door het internationaal netwerk voor de bevordering van toerisme. Het bijzonder hotel Dar Kasbah Daif in Ouarzazate ontving eveneens een creativiteitsprijs. 

Marokko is in Madrid in de vorm van een grote delegatie aanwezig. Haddad heeft daar de leiding over zo'n 200 reisprofessionals. Het doel is om touroperators, media en Spaanse schrijvers te ontmoeten in een poging Marokko zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Voor Marokko zijn Spaanse toeristen een essentiële bron voor vakantiegangers. Jaarlijks gaan ongeveer 2 miljoen Spanjaarden naar Marokko op vakantie. Het doel is om in 2017 2,3 miljoen Spanjaarden aan te trekken.

marokko
toerisme
madrid
kasbah dar daif
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi