Luxehotel Radisson Blu vestigt zich in Marrakech
De chique wijk Gueliz in Marrakech krijgt er binnenkort weer een luxehotel bij.
17 May 2016
reizen

Hotelgroep Carson Rezidor heeft bekendgemaakt dat ze zullen investeren in een nieuwe vijfsterren hotel van Radisson Blu. Het hotel krijgt 198 kamers en suites die ontworpen zullen worden door de bekende architecten Lotfi Sidi Rahal en Meriem Benkirane. Overige binnenruimtes zoals gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen door de Algerijnse architect Imaad Rahmouni.

Rahmouni werd onder meer bekend als ontwerper van het huis dat de nieuwste James Bond gebruikte als filmlocatie in Marrakech. Het hotel krijgt verder een tuin van 3.000 vierkante meter, een restaurant, een bar en ruimtes voor conferenties en seminars. Het hotel komt in de Eden buurt, dat in mei 2014 werd geopend. De buurt omvat een winkelcentrum met internationale merken zoals Starbucks en H&M maar ook restaurants en luxe woningen. 

In de afgelopen maanden hebben veel luxehotels zich gevestigd in Marrakech of hebben de opening aangekondigd voor de nabije toekomst. Denk daarbij aan Mandarin Oriental, The Grand Hotel Savoy en Mövenpick Hotels & Resorts.

marokko
radisson blu
hotel
marrakech
gueliz
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi