Prison Break acteur over Marokko: 'Prachtig land, prachtige mensen'
Prison Break acteur Dominic Purcell heeft afscheid genomen van Marokko, waar hij een mooie tijd kende ondanks een ernstig ongeval.
15 June 2016
shownieuws

Purcell postte op Instagram een foto waarop hij te zien is met een Marokkaans kindje op zijn schoot. 'Dankjewel Marokko. Je hebt een prachtig land en prachtige mensen. Hopelijk verloopt mijn volgend bezoek minder dramatisch', schreef hij als onderschrift. Met dramatisch verwees hij naar het ongeluk op de set in Ouarzazate. Daar kreeg hij een ijzeren staaf op zijn hoofd.

Dat zorgde voor een flinke wond en een neusbreuk. Desondanks herinnert hij een goede tijd aan Marokko, waar hij was voor een nieuw seizoen van Prison Break. Purcell had ook lovende woorden over zijn bodyguard, Rachid Fikri (foto). 'Mijn bodyguard en geliefde vriend. Ik denk dat ik hem overal meeneem waar ik ga. Hij is zeer koelbloedig en we hebben een hechte vriendschap opgebouwd', begint hij over Fikri.

'Hij verliest me geen moment uit het oog en laat me nooit mijn bagage dragen. Kerel, je laat me eruit zien alsof ik een verwend nest ben.' Fikri is overigens een bekende bodyguard in Marokko. Hij bewaakte eerder ook al beroemdheden en hooggeplaatste politici zoals ministers.

marokko
dominic purcell
prison break
ouarzazate
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi