Jonah Hill: 'Marokko een zeer interessant land'
De Amerikaanse acteur Jonah Hill heeft Marokko een 'echt interessante plek' genoemd in een interview met Thrilist.
21 August 2016
shownieuws

Hill vertelt daarin over zijn nieuwe film War Dogs. De film speelt zich af in Irak en moest daarom gefilmd worden in onder meer Marokko, Roemenië, Las Vegas en Miami. Ook filmden ze in Jordanië en Irak. 'We hebben opnames gemaakt in Marokko, Jordanië en Irak. Marokko is een echt interessante plek', zei hij. 'Het was anders dan alle andere plekken waar ik ben geweest. Het is een islamitisch land, waar ik nooit eerder tijd heb doorgebracht, ik heb er genoten.'

Hill voegde eraan toe dat Marokkanen hem wel herkenden, maar niet zoveel als in Amerika, of landen die zijn 'veramerikaniseerd'. 'Ik heb echt genoten van Marokko, het is zo vreemd. Het grootste verschil is de taal. Je gaat naar 'coole' restaurants, naar markten en andere dingen, je krijgt de smaak te pakken dankzij het eten, de muziek en de cultuur, dat is zeker', aldus de acteur. 

Het is niet de eerste Hollywood-acteur die zich positief uit over Marokko. In mei zei Tom Hanks nog dat zijn bezoek aan Marokko 'vooroordelen over islamitische landen heeft doen veranderen'. 

marokko
jonah hill
war dogs
acteur
hollywood
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi