0 Reacties
In onze reeks Beauty Talks over natuurlijke Marokkaanse schoonheidsproducten richten wij vandaag de aandacht op henna.
2 Reacties
Foundations, concealers, highlighters; bedenk het maar en het zit op je gezicht. Vaak ook voor een hele dag, want we moeten er on fleek uitzien.
1 Reacties
In onze reeks Beauty Talks over natuurlijke Marokkaanse schoonheidsproducten richten wij vandaag de aandacht op ghassoul.
beauty
In onze reeks Beauty Talks over natuurlijke Marokkaanse schoonheidsproducten richten wij vandaag de aandacht op zwarte zeep.
9 Apr
0 REACTIES
In onze reeks Beauty Talks over natuurlijke Marokkaanse schoonheidsproducten richten wij vandaag de aandacht op cactusvijgolie.
2 Apr
0 REACTIES
In onze reeks Beauty Talks over natuurlijke Marokkaanse schoonheidsproducten richten wij vandaag de aandacht op het "Marokkaanse goud", oftewel arganolie.
26 Mar
0 REACTIES
De meesten onder ons herkennen vast de glazen flesjes met allerlei soorten olie, of het mooi bewerkte houten potje met "kohl" en meer soorten verzorgingsproducten, die op moeder’s nachtkastje lagen.
19 Mar
1 REACTIES
Anders dan de merknaam 'MoroccanOil' doet vermoeden, komt dit merk helemaal niet uit Marokko.
6 Feb
13 REACTIES
Rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, is cannabis olie (of hennep olie) een uitstekend schoonheidsproduct voor droog en broos haar.
6 Feb
0 REACTIES
Kim Kardashian ontbreekt het niet aan ijdelheid. De tv-ster liet weten dat ze tijdens haar vakantie in Mexico liefst 6000 selfies maakte. Dat meldt Daily News.
15 Sep 2016
0 REACTIES
De organisator van een feestje waar Kim Kardashian dit weekend poseerde voor selfies, legde daar 700.000 dollar (630.000 euro) voor neer.
19 Jul 2016
14 REACTIES
Jennifer Aniston is de mooiste vrouw van de wereld. Dat vindt People althans.
21 Apr 2016
23 REACTIES
Jaarlijks krijgen ongeveer 2500 borstkankerpatiënten in Nederland na hun operatie een zware chemotherapie, terwijl dit niet had gehoeven.
18 Apr 2016
0 REACTIES
De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft de vrouwen in het land met klem verzocht geen gebruik te maken van hun haardrogers.
10 Apr 2016
0 REACTIES
Volgende week is het World Women's Day en iedereen viert dat op zijn of haar eigen manier.
3 Mar 2016
0 REACTIES
Hoe hoger het opleidingsniveau, hoe langer mensen zich gezond voelen. Iemand die alleen naar een basisschool is geweest, leeft bijna 53 jaar van zijn of haar leven in goede gezondheid.
9 Dec 2015
6 REACTIES
Oprah Winfrey wil niet meer op dieet. Dat heeft ze in de afgelopen jaren te vaak gedaan zonder dat het haar het gewenste resultaat opleverde.
3 Dec 2015
11 REACTIES
Een van de schoonheidsgeheimen van Kim Kardashian is het Marokkaans 'wondermiddeltje' arganolie.
22 Jul 2015
30 REACTIES
Afgelopen zondag zijn de Miss USA verkiezingen gehouden in Washington DC. De Marokkaanse Iman Oubou vertegenwoordigde New York.
9 Jul 2015
26 REACTIES
Als actrice werd ze voorheen liever gewaardeerd om haar acteerprestaties dan om haar looks, maar nu ze ver in de veertig is kan Salma Hayek een prijs voor haar uiterlijk wel waarderen.
8 Jun 2015
24 REACTIES
Elk werelddeel, land of cultuur heeft haar eigen schoonheidsidealen. Marokko is daar is geen uitzondering in.
1 Jun 2015
4 REACTIES
Vaak, veel en een hoge factor, zó moet je zonnebrandcrème gebruiken wil het effectief zijn bij het voorkomen van zonneschade aan de huid.
30 May 2015
0 REACTIES
Libelle wil geen graatmagere fotomodellen in het blad. Daarom worden al te dunne modellen op foto's wat dikker gemaakt.
16 May 2015
6 REACTIES
Niemand is perfect, ook modellen niet. Dit filmpje bewijst dat zelfs 'de mooiste der aarde' niet genoeg hebben aan goede haarstyling en maquillage.
6 May 2015
0 REACTIES
Kortingen op parfumprijzen blijken vaak uit de lucht gegrepen. Dit blijkt uit een woensdag verschenen onderzoek van de Consumentenbond.
6 May 2015
3 REACTIES
De vrouw van de Britse kroonprins toonde haar kersverse prinsesje Charlotte Elizabeth Diana op 2 mei voor het eerste aan het publiek.
4 May 2015
13 REACTIES
De transformatie van de jongste telg van de Kardashian clan, Kylie Jenner, kan niemand zijn ontgaan. Haar fans gaan bizar ver om hetzelfde uiterlijk te krijgen als hun idool.
24 Apr 2015
14 REACTIES
Vrouwen zijn flink op weg om hun achterstand op mannen in het hardlopen in te halen.
6 Apr 2015
0 REACTIES
1 2 3 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi