Bruiloft Imane el Bani en Murat Yildirim in Marokko (video)
Lange Frans en Sigrid ten Napel in Marokko
Comedian Gad Elmaleh in Amerikaanse late-night show 'Conan' (videos)
1 Reacties
Na de eerdere bruiloft van het echtpaar in Turkije, werd gisteren de bruiloft in Marokko gehouden.
0 Reacties
Taiwan is een eiland wat jaarlijks door zo’n 200.000 Islamitische reizigers bezocht worden. Het eiland is dan ook beoordeeld als 10e beste bestemming voor moslim reizigers.
0 Reacties
De Marokkaans-Canadese comedian (en acteur) was woensdagavond aanwezig in de late-night show 'Conan' waar hij sprak over o.a. Trump's slogan en waarin hij Conan uitnodigde voor een bezoek aan Marokko.
6 Reacties
Voor de derde aflevering van het programma 'De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld' reisden Lange Frans en Penoza-actrice Sigrid ten Napel af naar Marokko.
5 Reacties
Oman heeft een veelbewogen geschiedenis, gezien de strategische ligging aan de zuidkust van het Arabische schiereiland.
7 Reacties
China bouwt een themapark in de stad Yinchuan, 1000 km ten westen van de hoofdstad. Hiermee hoopt China dat het project een toeristische trekpleister wordt voor moslims uit de hele wereld.
3 Reacties
In alle drukte van ons hectische alledaagse leventje moeten we niet vergeten af en toe even tijd voor onszelf te nemen.
95 Reacties
De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan is naar verluidt bekeerd tot de Islam en moslims uit de hele wereld overspoelen haar Twitter met felicitaties en verwelkomingen.
2 Reacties
Uitgenodigd bij een Libanese tv-show, zei zanger Melhem Zain dat hij in contact is met Saad Lamjarred die 'eigenaar is van een mobiele telefoon in zijn gevangenis cel in Fleury-Merogis'.
5 Reacties
Vanwege het hoge aantal islamitische bezoekers, zo’n 20 miljoen per jaar, bereidt Japan zich goed voor op het ontvangen van meer moslim reizigers.
3 Reacties
Jandino Asporaat heeft het de eerste helft van 2017 razenddruk.
9 Reacties
Het Openbaar Ministerie wil dat de vloggende rapper Boef een taakstaf van 100 uur en twee weken voorwaardelijke celstraf krijgt. Dat eiste de officier van justitie woensdag in de rechtbank in Breda.
5 Reacties
Zanzibar is een betoverend mooi land met turkooizen blauw water en witte stranden. Bestaande uit eilanden die ten oosten van de kust van Tanzania in de Indische Oceaan liggen, ter hoogte van Dar Es Salaam.
1 Reacties
De 18e editie van het Nationale Film Festival in Tanger vindt plaats van 3 t/m 11 maart.
0 Reacties
Lonely Planet, ‘s werelds grootste reisgids uitgever heeft zinnen gezet op het Halal Toerisme.
16 Reacties
Ali B. heeft een gesprek in ‘rustige en respectvolle sfeer’ gehad met de voorzitter van het Centraal Joods Overleg (CJO). Aanleiding was de ophef die is ontstaan rondom Ali’s nieuwe single Dat is Money.
0 Reacties
De Malik Dinar Juma Masjid, die zich bij Thalankara in India bevindt, is op de 13e Rajab, 22 Hijra, door Malik Ibn Dinar in de typische Kerala stijl gebouwd.
13 Reacties
Janet Jackson werd dinsdag op social media door familieleden gefeliciteerd met de geboorte van haar zoon Eissa.
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi