8 moslimvriendelijke eetgelegenheden voor een fijnproeversreis naar Nieuw-Zeeland
Oprah Winfrey organiseert Marokkaans etentje
1 Reacties
Ter gelegenheid van de release van het tweede seizoen van 'Queen Sugar' hield Oprah Winfrey een etentje met Marokkaanse gerechten.
0 Reacties
Nieuw-Zeeland is een land vol met schilderachtige stranden, uitgestrekte graslanden, serene meren en nog veel meer.
0 Reacties
Harira is vaak een niet weg te denken soep op de ramadan tafel, heb je af en toe zin in iets anders? Probeer deze soepjes eens.
0 Reacties
Zoals de meeste van jullie wel weten werd seizoen 5 van de populaire Amerikaanse serie 'Prison Break' voor een deel gefilmd in de Ouarzazate regio.
5 Reacties
Er is haast geen betere vakantie dan een vakantie op een paradijselijk eiland met kristalheldere wateren, geweldige koraalriffen en ruim voldoende lokaal halal eten!
1 Reacties
De Canadese actrice en model Shay Ashley Mitchell deelde spectaculaire foto's van haar verblijf in Marokko met haar 17,1 miljoen volgers op Instagram.
6 Reacties
Het verborgen camera programma Mchiti Fiha, uitgezonden op 2M, is immens populair bij de Marokkaanse tv-kijkers deze ramadan.
0 Reacties
Wanneer je bij het oude vliegveld in Hyderabad India bent geweest is de kans groot dat je de minaretten van de Spaanse moskee hebt gezien, een zeldzaam voorbeeld van Moorse architectuur in de stad.
1 Reacties
Enkelen zullen zich vast nog herinneren dat Casablanca enkele maanden geleden wel een oorlogsgebied leek i.v.m. de opnames van een Chinese film.
9 Reacties
Moroccométrie heeft zojuist de kijkcijfers voor de periode van 17 tot en met 23 mei uitgebracht en de Turkse soap 'Samhini', uitgezonden op 2M, staat aan de top van de meest bekeken programma's.
0 Reacties
Wat is het eerste wat je te binnen schiet als je aan Spanje denkt?
0 Reacties
Bereid met kikkererwtenmeel is 'caliente', wat 'heet' betekent in het Spaans, zowel in de winter als in de zomer een populair gerecht in Tanger.
6 Reacties
Voor moslims is het vinden van een geschikte bestemming voor een vakantie soms een beetje moeilijk.
2 Reacties
2 Reacties
Het aantal toeristen in Oman is de afgelopen jaren gigantisch toegenomen.
0 Reacties
In onze reeks Beauty Talks over natuurlijke Marokkaanse schoonheidsproducten richten wij vandaag de aandacht op Aker fessi.
4 Reacties
Het internationale reisconcern TUI ziet nog altijd een tanende interesse in reizen naar Turkije en Noord-Afrika.
4 Reacties
Als je op zoek bent naar een rustige vakantie of als je even een paar dagen wil ontsnappen aan het drukke stadsleven is Brunei een perfecte optie.
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi