Saad Lamjarred: binnenkort een nieuw liedje....en een bruiloft
Bollywood-sterren Salman Khan en Katrina Kaif voor filmopnamen in Marokko
0 Reacties
Salman Khan en co-actrice Katrina Kaif zijn op dit moment voor filmopnamen in Marokko voor de film 'Tiger Zinda Hai'.
0 Reacties
De Marokkaanse zanger, die onder toezicht staat en een elektronische enkelband draagt in Frankrijk, zal binnenkort een nieuw nummer uitgeven en volgens zijn zaakwaarneemster zit er ook een bruiloft aan te komen.
4 Reacties
De Nederlandse rapper Ali B is binnenkort voor het eerst te zien in een filmrol. Hij vertolkt een belangrijke bijrol in het Belgische misdaaddrama Patser.
2 Reacties
Dit zijn publiekelijke stranden en er wordt geen entree voor geheven.
0 Reacties
Ali B neemt Ronnie Flex en Boef vanavond mee naar Amsterdam waarbij zij aanschuiven in de eerste RTL Summer Night. Dat maakte RTL maandag bekend.
0 Reacties
De Marokkaanse filmmaker Nabil Ayouch werd afgelopen week de eerste Marokkaan die een levenslang lidmaatschap kreeg uitgereikt voor de 'Academy of Motion Picture Arts and Sciences'.
63 Reacties
Na maandenlange voorbereidingen was het zaterdagavond eindelijk zover.
6 Reacties
Cristiano Ronaldo zag gisteren voor de eerste keer zijn tweeling en op de foto zien we de Portugees vertederd naar ze kijken.
0 Reacties
Ali B heeft woensdagmiddag de Ali B Muziekids Studio geopend in Almere.
7 Reacties
Op haar Snapchat account plaatste Dounia Batma haar felicitaties voor Eid Ul-Fitr en nam van de gelegenheid gebruik om een foto van haar dochter Ghazal in een schattig bloemetjesjurkje te publiceren.
0 Reacties
De beroemde Marokkaanse zangeres Asma Lmnawar staat in november in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.
12 Reacties
Ter gelegenheid van de release van het tweede seizoen van 'Queen Sugar' hield Oprah Winfrey een etentje met Marokkaanse gerechten.
0 Reacties
Nieuw-Zeeland is een land vol met schilderachtige stranden, uitgestrekte graslanden, serene meren en nog veel meer.
0 Reacties
Harira is vaak een niet weg te denken soep op de ramadan tafel, heb je af en toe zin in iets anders? Probeer deze soepjes eens.
0 Reacties
Zoals de meeste van jullie wel weten werd seizoen 5 van de populaire Amerikaanse serie 'Prison Break' voor een deel gefilmd in de Ouarzazate regio.
5 Reacties
Er is haast geen betere vakantie dan een vakantie op een paradijselijk eiland met kristalheldere wateren, geweldige koraalriffen en ruim voldoende lokaal halal eten!
1 Reacties
De Canadese actrice en model Shay Ashley Mitchell deelde spectaculaire foto's van haar verblijf in Marokko met haar 17,1 miljoen volgers op Instagram.
6 Reacties
Het verborgen camera programma Mchiti Fiha, uitgezonden op 2M, is immens populair bij de Marokkaanse tv-kijkers deze ramadan.
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi