18 Reacties
Maître Gims gaf ook te kennen een persoonlijke vriend te zijn van Koning Mohammed VI.
0 Reacties
De producer krijgt in de video bokstraining van een bekend trio!
5 Reacties
Het stuk heet F*ck the Police.
shownieuws
Cristiano Ronaldo zag gisteren voor de eerste keer zijn tweeling en op de foto zien we de Portugees vertederd naar ze kijken.
30 Jun
6 REACTIES
Ali B heeft woensdagmiddag de Ali B Muziekids Studio geopend in Almere.
29 Jun
0 REACTIES
Op haar Snapchat account plaatste Dounia Batma haar felicitaties voor Eid Ul-Fitr en nam van de gelegenheid gebruik om een foto van haar dochter Ghazal in een schattig bloemetjesjurkje te publiceren.
27 Jun
7 REACTIES
De beroemde Marokkaanse zangeres Asma Lmnawar staat in november in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.
26 Jun
0 REACTIES
Ter gelegenheid van de release van het tweede seizoen van 'Queen Sugar' hield Oprah Winfrey een etentje met Marokkaanse gerechten.
23 Jun
12 REACTIES
Zoals de meeste van jullie wel weten werd seizoen 5 van de populaire Amerikaanse serie 'Prison Break' voor een deel gefilmd in de Ouarzazate regio.
11 Jun
0 REACTIES
De Canadese actrice en model Shay Ashley Mitchell deelde spectaculaire foto's van haar verblijf in Marokko met haar 17,1 miljoen volgers op Instagram.
6 Jun
1 REACTIES
Het verborgen camera programma Mchiti Fiha, uitgezonden op 2M, is immens populair bij de Marokkaanse tv-kijkers deze ramadan.
5 Jun
6 REACTIES
Enkelen zullen zich vast nog herinneren dat Casablanca enkele maanden geleden wel een oorlogsgebied leek i.v.m. de opnames van een Chinese film.
2 Jun
1 REACTIES
Moroccométrie heeft zojuist de kijkcijfers voor de periode van 17 tot en met 23 mei uitgebracht en de Turkse soap 'Samhini', uitgezonden op 2M, staat aan de top van de meest bekeken programma's.
28 May
9 REACTIES
Het Casablanca festival wordt gehouden van 6 tot 15 juli, meldde een medewerker van Casa-event.
12 May
0 REACTIES
Touriya Haoud had geen idee dat Guillaume Zarka, haar nieuwe vlam, de ex van haar voormalig goede vriendin Sylvie Meis was toen ze hem leerde kennen.
11 May
15 REACTIES
De eerste uitzending van Yes-R's nieuwe programma What The #Hack?! heeft maandagavond 132.000 kijkers getrokken, meldt Stichting KijkOnderzoek. In het NPO 3-programma waarschuwt de rapper kijkers voor de mogelijke gevolgen van social media.
9 May
6 REACTIES
Yes-R zou minder van zichzelf blootgeven op social media als hij niet bekend was.
8 May
1 REACTIES
De Amerikaanse dramaserie 13 Reasons Why krijgt een tweede seizoen.
8 May
1 REACTIES
Marwan Kenzari is binnenkort te zien in de hoofdrol van de Netflix-spionagefilm The Angel. Dat meldt The Hollywoord Reporter vrijdag.
6 May
11 REACTIES
Rapper en vlogger Boef legt zich neer bij de taakstraf van twintig uur voor het vernielen van een politieauto.
5 May
5 REACTIES
Rapper en vlogger Boef is woensdag door de politierechter in Den Haag veroordeeld tot een taakstraf van twintig uur voor het vernielen van een politieauto in Zoetermeer.
3 May
4 REACTIES
Acteur Nasrdin Dchar blijft komend seizoen zijn solovoorstelling Dad spelen.
3 May
2 REACTIES
Het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver vormt de basis van een nieuwe misdaadserie voor RTL en Videoland.
2 May
4 REACTIES
De organisatoren van Nador's Internationale Filmfestival hebben de Indiase ster Shah Rukh Khan uitgenodigd om deel te nemen aan de 2017-editie, welke staat gepland voor juli.
2 May
0 REACTIES
De jongere broer van Najib Amhali zit sinds vorige zomer vast in een gevangenis in Portugal. Dat bevestigt de cabaretier maandagochtend in De Telegraaf.
1 May
30 REACTIES
Maryam Hassouni, Chiem Vreeken, Sallie Harmsen en Egbert-Jan Weeber spelen de hoofdrollen in de nieuwe KRO-NCRV-dramaserie Voetbalmaffia.
29 Apr
1 REACTIES
Najib Amhali is vorig jaar gevraagd om deel uit te maken van het komediegezelschap Gabbers.
28 Apr
3 REACTIES
De rechtbank in Tetouan veroordeelde de 3 gedaagden in de afpersingszaak van de populaire zangeres Saïd Senhaji in totaal tot 9 jaar gevangenisstraf.
27 Apr
2 REACTIES
< 1 2 3 4 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi