0 Reacties
'Burn Out', de nieuwe film van Nour-Eddine Lakhmari, wordt aan het begin van het schooljaar (2017) in de Marokkaanse bioscopen gepresenteerd. Voor nu moeten we het nog even doen met de filmteaser.
1 Reacties
Soundos El Ahmadi doet mee aan het 18e seizoen van het realityprogramma Expeditie Robinson.
11 Reacties
De Nederlandse acteur Marwan Kenzari gaat mogelijk de rol van schurk Jafar spelen in de live action-versie van de Disney-hit Aladdin. Zijn agent heeft vrijdag een bericht daarover van The Hollywood Reporter bevestigd.
shownieuws
Rapper en vlogger Boef is woensdag door de politierechter in Den Haag veroordeeld tot een taakstraf van twintig uur voor het vernielen van een politieauto in Zoetermeer.
3 May
4 REACTIES
Acteur Nasrdin Dchar blijft komend seizoen zijn solovoorstelling Dad spelen.
3 May
2 REACTIES
Het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver vormt de basis van een nieuwe misdaadserie voor RTL en Videoland.
2 May
4 REACTIES
De organisatoren van Nador's Internationale Filmfestival hebben de Indiase ster Shah Rukh Khan uitgenodigd om deel te nemen aan de 2017-editie, welke staat gepland voor juli.
2 May
0 REACTIES
De jongere broer van Najib Amhali zit sinds vorige zomer vast in een gevangenis in Portugal. Dat bevestigt de cabaretier maandagochtend in De Telegraaf.
1 May
30 REACTIES
Maryam Hassouni, Chiem Vreeken, Sallie Harmsen en Egbert-Jan Weeber spelen de hoofdrollen in de nieuwe KRO-NCRV-dramaserie Voetbalmaffia.
29 Apr
1 REACTIES
Najib Amhali is vorig jaar gevraagd om deel uit te maken van het komediegezelschap Gabbers.
28 Apr
3 REACTIES
De rechtbank in Tetouan veroordeelde de 3 gedaagden in de afpersingszaak van de populaire zangeres Saïd Senhaji in totaal tot 9 jaar gevangenisstraf.
27 Apr
2 REACTIES
Toevoegend aan de line-up van Latijns-Amerikaanse telenovela's en Turkse soaps zal het Marokkaans tv-kanaal 2M ook Chinese series en films uit gaan zenden.
27 Apr
0 REACTIES
De openingsvoorstelling van het Terschellinger theaterfestival Oerol wordt dit jaar verzorgt door de Marokkaanse circustheatergroep Groupe Acrobatique de Tanger.
27 Apr
1 REACTIES
Dj Jazzy Jeff and The Fresh Prince gaan officieel weer op tournee.
25 Apr
0 REACTIES
De laatste gast in dit seizoen College Tour is rapper Ali B.
22 Apr
3 REACTIES
Rapper Yes-R (30) ergert zich als mensen in zijn scene zich afvragen ‘Wat doet Yes-R nou vandaag de dag nog?’.
18 Apr
30 REACTIES
Najib Amhali gaat voor RTL4 'Little Big Stars' presenteren. In de Nederlandse versie van de Amerikaanse show 'Little Big Shots' laten kinderen tussen de drie en twaalf zien waar ze goed in zijn.
18 Apr
10 REACTIES
Voor wie er nog aan twijfelde, Lamjarred is voorlopig echt weer een vrij man, zij het wel met een elektronische enkelband.
16 Apr
8 REACTIES
RedOne en zijn team hebben voor eventjes de straten van het historische centrum van de stad Tetouan overgenomen.
15 Apr
3 REACTIES
Na een bezoek aan Marrakech vorig jaar, brengen de familieleden van Cristiano Ronaldo nog een bezoek aan Marokko.
14 Apr
0 REACTIES
De Marokkaanse zanger Saad Lamjarred wordt vanavond vrijgelaten, maar staat dan nog wel onder elektronisch toezicht middels een enkelband.
13 Apr
3 REACTIES
Acht nieuwe kandidaten strijden in het tweede seizoen van 'MasterChef Celebrity'. De eerste uitzending zal worden uitgezonden op de eerste donderdag van de maand van de Ramadan op 2M.
11 Apr
0 REACTIES
Een mooie prestatie van het model Imaan Hammam van Marokkaans-Egyptische oorsprong, ze staat op de cover van het bekende modeblad Vogue, in de Arabische versie.
5 Apr
8 REACTIES
Presentator Yes-R gaat nietsvermoedende internetgebruikers hacken.
4 Apr
5 REACTIES
Het programma MasterChef Celebrity keert deze ramadan weer terug en heeft 8 Marokkaanse beroemde persoonlijkheden gestrikt voor deze culinaire wedstrijd.
31 Mar
1 REACTIES
Marokkanen hebben geen gebrek aan talenten en ook deze koorddansers kunnen er wat van!
30 Mar
2 REACTIES
Pamela Anderson zal dit weekend in Marrakech aanwezig te zijn bij de opening van de beroemde Parijse nachtclub, de VIP Room.
24 Mar
29 REACTIES
RTL heeft vier rappers gestrikt voor een nieuw programma over mensen die in het buitenland vastzitten omdat ze hun mening gaven.
22 Mar
0 REACTIES
< 1 2 3 4 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi