0 Reacties
Ter gelegenheid van de release van het tweede seizoen van 'Queen Sugar' hield Oprah Winfrey een etentje met Marokkaanse gerechten.
0 Reacties
Zoals de meeste van jullie wel weten werd seizoen 5 van de populaire Amerikaanse serie 'Prison Break' voor een deel gefilmd in de Ouarzazate regio.
1 Reacties
De Canadese actrice en model Shay Ashley Mitchell deelde spectaculaire foto's van haar verblijf in Marokko met haar 17,1 miljoen volgers op Instagram.
shownieuws
RedOne en zijn team hebben voor eventjes de straten van het historische centrum van de stad Tetouan overgenomen.
15 Apr
3 REACTIES
Na een bezoek aan Marrakech vorig jaar, brengen de familieleden van Cristiano Ronaldo nog een bezoek aan Marokko.
14 Apr
0 REACTIES
De Marokkaanse zanger Saad Lamjarred wordt vanavond vrijgelaten, maar staat dan nog wel onder elektronisch toezicht middels een enkelband.
13 Apr
3 REACTIES
Acht nieuwe kandidaten strijden in het tweede seizoen van 'MasterChef Celebrity'. De eerste uitzending zal worden uitgezonden op de eerste donderdag van de maand van de Ramadan op 2M.
11 Apr
0 REACTIES
Een mooie prestatie van het model Imaan Hammam van Marokkaans-Egyptische oorsprong, ze staat op de cover van het bekende modeblad Vogue, in de Arabische versie.
5 Apr
8 REACTIES
Presentator Yes-R gaat nietsvermoedende internetgebruikers hacken.
4 Apr
5 REACTIES
Het programma MasterChef Celebrity keert deze ramadan weer terug en heeft 8 Marokkaanse beroemde persoonlijkheden gestrikt voor deze culinaire wedstrijd.
31 Mar
1 REACTIES
Marokkanen hebben geen gebrek aan talenten en ook deze koorddansers kunnen er wat van!
30 Mar
2 REACTIES
Pamela Anderson zal dit weekend in Marrakech aanwezig te zijn bij de opening van de beroemde Parijse nachtclub, de VIP Room.
24 Mar
29 REACTIES
RTL heeft vier rappers gestrikt voor een nieuw programma over mensen die in het buitenland vastzitten omdat ze hun mening gaven.
22 Mar
0 REACTIES
Na Will Smith verwelkomt Marrakech ditmaal John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen. Het echtpaar postte een paar foto's op Instagram.
21 Mar
0 REACTIES
Will Smith is erg blij met zijn verblijf in Marokko in het begin van maart.
17 Mar
8 REACTIES
Ali B heeft woensdag de Majoor Bosshardtprijs in ontvangst genomen.
15 Mar
1 REACTIES
De filmcrew van "Desert Storm" met in de hoofdrol Jackie Chan is nog steeds bezig met opnames in Marokko.
10 Mar
0 REACTIES
Nadat eerder bekend werd dat Lauryn Hill zou optreden op Mawazine, is daar nu ook Alpha Blondy aan toegevoegd.
6 Mar
19 REACTIES
Na meer dan vier maanden in voorlopige hechtenis werd de zanger geconfronteerd met zijn vermeende slachtoffer in het kantoor van een onderzoeksrechter met de advocaten van de verdediging en het vermeende slachtoffer.
4 Mar
1 REACTIES
Lauryn Hill zal op 15 mei optreden op het podium van OLM Souissi tijdens de 2017 editie van het Mawazine festival.
28 Feb
4 REACTIES
Gisteren verhuisde de filmcrew van Jackie Chan's nieuwe film 'Desert Storm' naar de hoofdstad Rabat om verdere opnames te maken.
27 Feb
2 REACTIES
Marokkaanse zanger Saad Lamjarred, die sinds oktober in hechtenis zit in Frankrijk, is nu voor de derde keer beschuldigd van verkrachting.
24 Feb
11 REACTIES
Het leken wel oorlog scènes in Casablanca, maar dat was gelukkig niet geval.
23 Feb
1 REACTIES
Een video vrijgegeven door Parade Magazine geeft de kijker een blik achter de schermen op de set van de film 'Allied' (2016), die begint in het Tweede Wereldoorlog-tijdperk in Casablanca, Marokko.
17 Feb
0 REACTIES
Volgens media24 zal Lauryn Hill optreden als eregast op de 16e editie van het Mawazine Festival, gehouden van 12 tot 20 Mei in Rabat.
17 Feb
38 REACTIES
Drake ontkent dat hij een bezoekster van zijn concert in Londen heeft gevraagd haar hoofddoek af te doen. Volgens de rapper had de vrouw een sjaal om haar hoofd. In een statement op Instagram hekelt hij de media die er mee aan de haal gingen.
11 Feb
11 REACTIES
Prins Harry, de kleinzoon van koningin Elizabeth II van Engeland, koos voor Marrakech voor een paar dagen vakantie.
1 Feb
14 REACTIES
Een zanger uit Turkije meent dat hij de biologische vader is van Adele. Volgens The Sun wil Mehmet Asar zijn bewering met een DNA-test bewijzen.
26 Jan
11 REACTIES
< 1 2 3 4 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi