0 Reacties
In de film 'Razzia' belicht Ayouch sociale ongelijkheid in Marokko.
0 Reacties
Najib Amhali moet zichzelf wegcijferen als presentator van het nieuwe programma Little Big Stars.
5 Reacties
De nieuwe speelfilm BROEDERS van regisseur Hanro Smitsman gaat op zaterdag 23 september in première in de Stadsschouwburg Utrecht tijdens de 37e editie van het Nederlands Film Festival (NFF).
shownieuws
De Marokkaanse zanger Saad Lamjarred wordt vanavond vrijgelaten, maar staat dan nog wel onder elektronisch toezicht middels een enkelband.
13 Apr
3 REACTIES
Acht nieuwe kandidaten strijden in het tweede seizoen van 'MasterChef Celebrity'. De eerste uitzending zal worden uitgezonden op de eerste donderdag van de maand van de Ramadan op 2M.
11 Apr
0 REACTIES
Een mooie prestatie van het model Imaan Hammam van Marokkaans-Egyptische oorsprong, ze staat op de cover van het bekende modeblad Vogue, in de Arabische versie.
5 Apr
8 REACTIES
Presentator Yes-R gaat nietsvermoedende internetgebruikers hacken.
4 Apr
5 REACTIES
Het programma MasterChef Celebrity keert deze ramadan weer terug en heeft 8 Marokkaanse beroemde persoonlijkheden gestrikt voor deze culinaire wedstrijd.
31 Mar
1 REACTIES
Marokkanen hebben geen gebrek aan talenten en ook deze koorddansers kunnen er wat van!
30 Mar
2 REACTIES
Pamela Anderson zal dit weekend in Marrakech aanwezig te zijn bij de opening van de beroemde Parijse nachtclub, de VIP Room.
24 Mar
29 REACTIES
RTL heeft vier rappers gestrikt voor een nieuw programma over mensen die in het buitenland vastzitten omdat ze hun mening gaven.
22 Mar
0 REACTIES
Na Will Smith verwelkomt Marrakech ditmaal John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen. Het echtpaar postte een paar foto's op Instagram.
21 Mar
0 REACTIES
Will Smith is erg blij met zijn verblijf in Marokko in het begin van maart.
17 Mar
8 REACTIES
Ali B heeft woensdag de Majoor Bosshardtprijs in ontvangst genomen.
15 Mar
1 REACTIES
De filmcrew van "Desert Storm" met in de hoofdrol Jackie Chan is nog steeds bezig met opnames in Marokko.
10 Mar
0 REACTIES
Nadat eerder bekend werd dat Lauryn Hill zou optreden op Mawazine, is daar nu ook Alpha Blondy aan toegevoegd.
6 Mar
19 REACTIES
Na meer dan vier maanden in voorlopige hechtenis werd de zanger geconfronteerd met zijn vermeende slachtoffer in het kantoor van een onderzoeksrechter met de advocaten van de verdediging en het vermeende slachtoffer.
4 Mar
1 REACTIES
Lauryn Hill zal op 15 mei optreden op het podium van OLM Souissi tijdens de 2017 editie van het Mawazine festival.
28 Feb
4 REACTIES
Gisteren verhuisde de filmcrew van Jackie Chan's nieuwe film 'Desert Storm' naar de hoofdstad Rabat om verdere opnames te maken.
27 Feb
2 REACTIES
Marokkaanse zanger Saad Lamjarred, die sinds oktober in hechtenis zit in Frankrijk, is nu voor de derde keer beschuldigd van verkrachting.
24 Feb
11 REACTIES
Het leken wel oorlog scènes in Casablanca, maar dat was gelukkig niet geval.
23 Feb
1 REACTIES
Een video vrijgegeven door Parade Magazine geeft de kijker een blik achter de schermen op de set van de film 'Allied' (2016), die begint in het Tweede Wereldoorlog-tijdperk in Casablanca, Marokko.
17 Feb
0 REACTIES
Volgens media24 zal Lauryn Hill optreden als eregast op de 16e editie van het Mawazine Festival, gehouden van 12 tot 20 Mei in Rabat.
17 Feb
38 REACTIES
Drake ontkent dat hij een bezoekster van zijn concert in Londen heeft gevraagd haar hoofddoek af te doen. Volgens de rapper had de vrouw een sjaal om haar hoofd. In een statement op Instagram hekelt hij de media die er mee aan de haal gingen.
11 Feb
11 REACTIES
Prins Harry, de kleinzoon van koningin Elizabeth II van Engeland, koos voor Marrakech voor een paar dagen vakantie.
1 Feb
14 REACTIES
Een zanger uit Turkije meent dat hij de biologische vader is van Adele. Volgens The Sun wil Mehmet Asar zijn bewering met een DNA-test bewijzen.
26 Jan
11 REACTIES
De Marokkaanse zanger Abdelfattah Grini en zangeres Jamila werkten samen aan het schrijven van het Arabischtalige lied voor Shah Rukh Khan's aankomende film 'Raees'.
26 Jan
4 REACTIES
Vlogger en rapper Boef heeft hoger beroep ingesteld tegen zijn veroordeling voor belediging van een agent en het negeren van zijn meldplicht. Dat bevestigde zijn advocaat woensdag na een bericht hierover in het Brabants Dagblad.
25 Jan
7 REACTIES
< 1 2 3 4 5 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi