0 Reacties
Zoals de meeste van jullie wel weten werd seizoen 5 van de populaire Amerikaanse serie 'Prison Break' voor een deel gefilmd in de Ouarzazate regio.
1 Reacties
De Canadese actrice en model Shay Ashley Mitchell deelde spectaculaire foto's van haar verblijf in Marokko met haar 17,1 miljoen volgers op Instagram.
6 Reacties
Het verborgen camera programma Mchiti Fiha, uitgezonden op 2M, is immens populair bij de Marokkaanse tv-kijkers deze ramadan.
shownieuws
Vlogger en rapper Boef heeft hoger beroep ingesteld tegen zijn veroordeling voor belediging van een agent en het negeren van zijn meldplicht. Dat bevestigde zijn advocaat woensdag na een bericht hierover in het Brabants Dagblad.
25 Jan
7 REACTIES
Na de eerdere bruiloft van het echtpaar in Turkije, werd gisteren de bruiloft in Marokko gehouden.
22 Jan
5 REACTIES
De Marokkaans-Canadese comedian (en acteur) was woensdagavond aanwezig in de late-night show 'Conan' waar hij sprak over o.a. Trump's slogan en waarin hij Conan uitnodigde voor een bezoek aan Marokko.
20 Jan
0 REACTIES
Voor de derde aflevering van het programma 'De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld' reisden Lange Frans en Penoza-actrice Sigrid ten Napel af naar Marokko.
20 Jan
6 REACTIES
De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan is naar verluidt bekeerd tot de Islam en moslims uit de hele wereld overspoelen haar Twitter met felicitaties en verwelkomingen.
14 Jan
91 REACTIES
Uitgenodigd bij een Libanese tv-show, zei zanger Melhem Zain dat hij in contact is met Saad Lamjarred die 'eigenaar is van een mobiele telefoon in zijn gevangenis cel in Fleury-Merogis'.
14 Jan
2 REACTIES
Jandino Asporaat heeft het de eerste helft van 2017 razenddruk.
12 Jan
3 REACTIES
Het Openbaar Ministerie wil dat de vloggende rapper Boef een taakstaf van 100 uur en twee weken voorwaardelijke celstraf krijgt. Dat eiste de officier van justitie woensdag in de rechtbank in Breda.
11 Jan
9 REACTIES
De 18e editie van het Nationale Film Festival in Tanger vindt plaats van 3 t/m 11 maart.
10 Jan
1 REACTIES
Ali B. heeft een gesprek in ‘rustige en respectvolle sfeer’ gehad met de voorzitter van het Centraal Joods Overleg (CJO). Aanleiding was de ophef die is ontstaan rondom Ali’s nieuwe single Dat is Money.
6 Jan
16 REACTIES
Janet Jackson werd dinsdag op social media door familieleden gefeliciteerd met de geboorte van haar zoon Eissa.
4 Jan
11 REACTIES
De moeder van Wesley Sneijder hoopt dat haar zoon met zijn gezin weggaat uit Istanbul.
1 Jan
12 REACTIES
Najib Amhali duikt volgende week toch niet de theaters in met zijn nieuwe theatertournee (N)ergens goed voor.
31 Dec 2016
5 REACTIES
Hij zal dus wederom niet op borgtocht vrijkomen. Dit besloot de onderzoeksrechter vandaag in Parijs.
30 Dec 2016
6 REACTIES
Jihane Salana werd afgelopen zondag bekroond tot de 91ste Miss Globe International in Tunesië.
28 Dec 2016
4 REACTIES
Marokkaanse chef-kok Issam Jaafari won eerder deze maand de titel van beste chef-kok in de Arabische wereld in het programma Top Chef van de MBC.
27 Dec 2016
0 REACTIES
Beroemde Turkse acteur Murat Yildirim en voormalig Miss Marokko Imane El-Bani vierden hun huwelijk afgelopen zondag in het CVK hotel in Istanbul, in het bijzijn van familie.
27 Dec 2016
10 REACTIES
De aanklachten tegen Saad Lamjarred in de Verenigde Staten zijn officieel van de baan, volgens de advocaat van de eiser, Rifat Harb.
26 Dec 2016
2 REACTIES
RTL7 komt in februari met een nieuw voetbalprogramma. In Tiki Taka Touzani gaat freestyler Soufiane Touzani op bezoek bij Nederlandse voetballers in binnen- en buitenland.
22 Dec 2016
0 REACTIES
De Marokkaanse zanger zal volgende week vrijdag weer moeten verschijnen voor de rechtbank, na zijn arrestatie in Parijs in oktober voor de vermeende aanranding van Laura Prioul, een 20-jarige Franse vrouw.
22 Dec 2016
1 REACTIES
Naar aanleiding van de ophef veroorzaakt door zijn opmerking over Saad Lamjarred, keert Cheb Khaled terug naar het programma 'ET Bilarabi' om zijn woorden te verduidelijken.
21 Dec 2016
3 REACTIES
De Indiase superster Shahrukh Khan reist binnenkort naar Marokko om scenes uit zijn volgende film 'Raees' te schieten, samen met de Indiase actrice Mahira Khan.
17 Dec 2016
1 REACTIES
Marokkaanse kok Issam Jaafari won gisterenavond de titel van de beste chef-kok in de Arabische wereld in het programma Top Chef van de MBC.
16 Dec 2016
3 REACTIES
CNN heeft onlangs een documentaire gewijd aan de traditionele muziek van Oost-Marokko, om precies te zijn in de stad Oujda.
15 Dec 2016
6 REACTIES
De krachtige film 'Divines' van de Frans-Marokkaanse regisseuse Houda Benyamina is genomineerd in de categorie 'Beste Buitenlandse Film' van de Golden Globes.
14 Dec 2016
1 REACTIES
< 1 2 3 4 5 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi