2 Reacties
Gisteren verhuisde de filmcrew van Jackie Chan's nieuwe film 'Desert Storm' naar de hoofdstad Rabat om verdere opnames te maken.
11 Reacties
Marokkaanse zanger Saad Lamjarred, die sinds oktober in hechtenis zit in Frankrijk, is nu voor de derde keer beschuldigd van verkrachting.
1 Reacties
Het leken wel oorlog scènes in Casablanca, maar dat was gelukkig niet geval.
shownieuws
Een video vrijgegeven door Parade Magazine geeft de kijker een blik achter de schermen op de set van de film 'Allied' (2016), die begint in het Tweede Wereldoorlog-tijdperk in Casablanca, Marokko.
17 Feb
0 REACTIES
Volgens media24 zal Lauryn Hill optreden als eregast op de 16e editie van het Mawazine Festival, gehouden van 12 tot 20 Mei in Rabat.
17 Feb
38 REACTIES
Drake ontkent dat hij een bezoekster van zijn concert in Londen heeft gevraagd haar hoofddoek af te doen. Volgens de rapper had de vrouw een sjaal om haar hoofd. In een statement op Instagram hekelt hij de media die er mee aan de haal gingen.
11 Feb
11 REACTIES
Prins Harry, de kleinzoon van koningin Elizabeth II van Engeland, koos voor Marrakech voor een paar dagen vakantie.
1 Feb
15 REACTIES
Een zanger uit Turkije meent dat hij de biologische vader is van Adele. Volgens The Sun wil Mehmet Asar zijn bewering met een DNA-test bewijzen.
26 Jan
9 REACTIES
De Marokkaanse zanger Abdelfattah Grini en zangeres Jamila werkten samen aan het schrijven van het Arabischtalige lied voor Shah Rukh Khan's aankomende film 'Raees'.
26 Jan
4 REACTIES
Vlogger en rapper Boef heeft hoger beroep ingesteld tegen zijn veroordeling voor belediging van een agent en het negeren van zijn meldplicht. Dat bevestigde zijn advocaat woensdag na een bericht hierover in het Brabants Dagblad.
25 Jan
7 REACTIES
Na de eerdere bruiloft van het echtpaar in Turkije, werd gisteren de bruiloft in Marokko gehouden.
22 Jan
5 REACTIES
De Marokkaans-Canadese comedian (en acteur) was woensdagavond aanwezig in de late-night show 'Conan' waar hij sprak over o.a. Trump's slogan en waarin hij Conan uitnodigde voor een bezoek aan Marokko.
20 Jan
0 REACTIES
Voor de derde aflevering van het programma 'De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld' reisden Lange Frans en Penoza-actrice Sigrid ten Napel af naar Marokko.
20 Jan
6 REACTIES
De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan is naar verluidt bekeerd tot de Islam en moslims uit de hele wereld overspoelen haar Twitter met felicitaties en verwelkomingen.
14 Jan
91 REACTIES
Uitgenodigd bij een Libanese tv-show, zei zanger Melhem Zain dat hij in contact is met Saad Lamjarred die 'eigenaar is van een mobiele telefoon in zijn gevangenis cel in Fleury-Merogis'.
14 Jan
2 REACTIES
Jandino Asporaat heeft het de eerste helft van 2017 razenddruk.
12 Jan
3 REACTIES
Het Openbaar Ministerie wil dat de vloggende rapper Boef een taakstaf van 100 uur en twee weken voorwaardelijke celstraf krijgt. Dat eiste de officier van justitie woensdag in de rechtbank in Breda.
11 Jan
9 REACTIES
De 18e editie van het Nationale Film Festival in Tanger vindt plaats van 3 t/m 11 maart.
10 Jan
1 REACTIES
Ali B. heeft een gesprek in ‘rustige en respectvolle sfeer’ gehad met de voorzitter van het Centraal Joods Overleg (CJO). Aanleiding was de ophef die is ontstaan rondom Ali’s nieuwe single Dat is Money.
6 Jan
16 REACTIES
Janet Jackson werd dinsdag op social media door familieleden gefeliciteerd met de geboorte van haar zoon Eissa.
4 Jan
13 REACTIES
De moeder van Wesley Sneijder hoopt dat haar zoon met zijn gezin weggaat uit Istanbul.
1 Jan
12 REACTIES
Najib Amhali duikt volgende week toch niet de theaters in met zijn nieuwe theatertournee (N)ergens goed voor.
31 Dec 2016
5 REACTIES
Hij zal dus wederom niet op borgtocht vrijkomen. Dit besloot de onderzoeksrechter vandaag in Parijs.
30 Dec 2016
6 REACTIES
Jihane Salana werd afgelopen zondag bekroond tot de 91ste Miss Globe International in Tunesië.
28 Dec 2016
4 REACTIES
Marokkaanse chef-kok Issam Jaafari won eerder deze maand de titel van beste chef-kok in de Arabische wereld in het programma Top Chef van de MBC.
27 Dec 2016
0 REACTIES
Beroemde Turkse acteur Murat Yildirim en voormalig Miss Marokko Imane El-Bani vierden hun huwelijk afgelopen zondag in het CVK hotel in Istanbul, in het bijzijn van familie.
27 Dec 2016
10 REACTIES
De aanklachten tegen Saad Lamjarred in de Verenigde Staten zijn officieel van de baan, volgens de advocaat van de eiser, Rifat Harb.
26 Dec 2016
2 REACTIES
RTL7 komt in februari met een nieuw voetbalprogramma. In Tiki Taka Touzani gaat freestyler Soufiane Touzani op bezoek bij Nederlandse voetballers in binnen- en buitenland.
22 Dec 2016
0 REACTIES
1 2 3 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi