0 Reacties
In de film 'Razzia' belicht Ayouch sociale ongelijkheid in Marokko.
0 Reacties
Najib Amhali moet zichzelf wegcijferen als presentator van het nieuwe programma Little Big Stars.
5 Reacties
De nieuwe speelfilm BROEDERS van regisseur Hanro Smitsman gaat op zaterdag 23 september in première in de Stadsschouwburg Utrecht tijdens de 37e editie van het Nederlands Film Festival (NFF).
shownieuws
George en Amal Clooney hebben een vluchteling in huis genomen. De man uit Irak is ondergebracht in een huis dat het koppel heeft in de Amerikaanse stad Augusta in Kentucky, onthult George tegenover The Hollywood Reporter.
7 Sep
9 REACTIES
Marwan Kenzari had woensdag zijn eerste draaidag voor de remake van de Disney-klassieker Aladdin.
7 Sep
1 REACTIES
De film Layla M. van regisseur Mijke de Jong is dit jaar de Nederlandse inzending voor de Oscar voor beste buitenlandse film. Dat heeft EYE dinsdag bekendgemaakt.
6 Sep
1 REACTIES
Het eerste televisieprogramma ter wereld gewijd aan ambachtslieden en ambachtschap zal vandaag weer op het scherm verschijnen.
3 Sep
0 REACTIES
Acteur Achmed Akkabi gaat Glad IJs maken, een korte film over de in Nederland groeiende angst op aanslagen en de impact daarvan op het alledaagse leven.
22 Aug
0 REACTIES
'Burn Out', de nieuwe film van Nour-Eddine Lakhmari, wordt aan het begin van het schooljaar (2017) in de Marokkaanse bioscopen gepresenteerd. Voor nu moeten we het nog even doen met de filmteaser.
12 Aug
0 REACTIES
Soundos El Ahmadi doet mee aan het 18e seizoen van het realityprogramma Expeditie Robinson.
8 Aug
2 REACTIES
De Nederlandse acteur Marwan Kenzari gaat mogelijk de rol van schurk Jafar spelen in de live action-versie van de Disney-hit Aladdin. Zijn agent heeft vrijdag een bericht daarover van The Hollywood Reporter bevestigd.
5 Aug
11 REACTIES
Het is hiermee een van de duurste filmposters die ooit in de geschiedenis is geveild.
1 Aug
0 REACTIES
Nadat Taliani twee weken geleden in Frankrijk slachtoffer was van een mysterieus ongeluk, is hij afgelopen nacht gearresteerd in Tunesië.
31 Jul
14 REACTIES
Salman Khan en co-actrice Katrina Kaif zijn op dit moment voor filmopnamen in Marokko voor de film 'Tiger Zinda Hai'.
21 Jul
0 REACTIES
De Marokkaanse zanger, die onder toezicht staat en een elektronische enkelband draagt in Frankrijk, zal binnenkort een nieuw nummer uitgeven en volgens zijn zaakwaarneemster zit er ook een bruiloft aan te komen.
18 Jul
0 REACTIES
De Nederlandse rapper Ali B is binnenkort voor het eerst te zien in een filmrol. Hij vertolkt een belangrijke bijrol in het Belgische misdaaddrama Patser.
9 Jul
4 REACTIES
Ali B neemt Ronnie Flex en Boef vanavond mee naar Amsterdam waarbij zij aanschuiven in de eerste RTL Summer Night. Dat maakte RTL maandag bekend.
3 Jul
0 REACTIES
De Marokkaanse filmmaker Nabil Ayouch werd afgelopen week de eerste Marokkaan die een levenslang lidmaatschap kreeg uitgereikt voor de 'Academy of Motion Picture Arts and Sciences'.
3 Jul
0 REACTIES
Na maandenlange voorbereidingen was het zaterdagavond eindelijk zover.
2 Jul
60 REACTIES
Cristiano Ronaldo zag gisteren voor de eerste keer zijn tweeling en op de foto zien we de Portugees vertederd naar ze kijken.
30 Jun
6 REACTIES
Ali B heeft woensdagmiddag de Ali B Muziekids Studio geopend in Almere.
29 Jun
0 REACTIES
Op haar Snapchat account plaatste Dounia Batma haar felicitaties voor Eid Ul-Fitr en nam van de gelegenheid gebruik om een foto van haar dochter Ghazal in een schattig bloemetjesjurkje te publiceren.
27 Jun
7 REACTIES
De beroemde Marokkaanse zangeres Asma Lmnawar staat in november in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.
26 Jun
0 REACTIES
Ter gelegenheid van de release van het tweede seizoen van 'Queen Sugar' hield Oprah Winfrey een etentje met Marokkaanse gerechten.
23 Jun
12 REACTIES
Zoals de meeste van jullie wel weten werd seizoen 5 van de populaire Amerikaanse serie 'Prison Break' voor een deel gefilmd in de Ouarzazate regio.
11 Jun
0 REACTIES
De Canadese actrice en model Shay Ashley Mitchell deelde spectaculaire foto's van haar verblijf in Marokko met haar 17,1 miljoen volgers op Instagram.
6 Jun
1 REACTIES
Het verborgen camera programma Mchiti Fiha, uitgezonden op 2M, is immens populair bij de Marokkaanse tv-kijkers deze ramadan.
5 Jun
6 REACTIES
Enkelen zullen zich vast nog herinneren dat Casablanca enkele maanden geleden wel een oorlogsgebied leek i.v.m. de opnames van een Chinese film.
2 Jun
1 REACTIES
1 2 3 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi