Vrouw trouwt met Eiffeltoren
Erika’s liefde voor objecten begon met een boog die haar tot een schutter van wereldniveau maakte.

Een vrouw met een bizarre voorliefde voor objecten is getrouwd met de Eiffeltoren.

Erika La Tour Eiffel (37) beloofde het bouwwerk eeuwig trouw te zijn, bij te staan in voor- en tegenspoed en lief te hebben. Het huwelijk was besloten en werd alleen door een kleine groep vrienden bijgewoond.

Erika’s liefde voor objecten begon met een boog die haar tot een schutter van wereldniveau maakte. Ze is ook hoteldebotel van de Berlijnse muur en zegt een fysieke relatie te hebben met een stuk hek dat ze in haar slaapkamer bewaart.

Ze komt voor in een documentaire over ‘objectum-seksuele’ vrouwen. De term werd verzonnen door Eija-Riita Berliner-Mauer (54), die al 29 jaar getrouwd is met de Berlijnse Muur ("My husband's job was to divide East and West Berlin. He is retired now.")

Mevrouw La Tour Eiffel vindt haar ongebruikelijke seksuele geaardheid volkomen normaal. “Ik begrijp niet hoe mensen een kind of een voorwerp op de wereld kunnen zetten, zonder ervan te houden.” Toch ziet ze de oorzaak van haar liefde voor voorwerpen in haar ongelukkige jeugd liggen. Ze werd aangerand door haar broer en in de steek gelaten door haar ouders. Ze groeide op in pleeggezinnen, aldus Depers.nl.

eiffeltoren parijs frankrijk erika la tour eiffel
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi