KRO gaat Gezellig naar Marokko
Op het menu staan de plaatsen Marrakech, Fès, Meknès en Rabat.
Voor de tweede keer in zijn carrière gaat Derk Bolt (bekend van Spoorloos) op vakantie met een groep campers. Vorig jaar reisde de club nog af naar de Krim, dit keer is Marokko de bestemming. Op het menu staan de plaatsen Marrakech, Fès, Meknès en Rabat. In totaal wordt er niet minder dan 4.000 kilometer afgelegd in de sleurhutten.

Derk doet verslag van de belevenissen van de reizigers en verdiept zich in de Marokkaanse cultuur en achtergronden van het land.
De groep verzamelt in Zuid-Spanje en gaat dan met de boot over naar Marokko. Door de geografische ligging heeft Marokko door de eeuwen heen veel invloeden van buitenaf gehad. Het gezelschap zal dan ook zeker te maken krijgen met de veelzijdigheid van het land, zowel in moderne als in traditionele zin.

Vorig jaar bleek Gezellig naar de Krim heel geschikte vulling voor de zomermaanden, getuige het vervolg naar Marokko. De band tussen Derk en de campers kan alleen maar hechter zijn geworden. Dat belooft wat voor volgend jaar,aldus Zappen.blog.nl.

Gezellig naar Marokko, 22.15 uur, KRO (Nederland 1)
marrakech fès meknès rabat marokko
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi