Op zoek naar burkazwempak in 'Gezellig naar Marokko'
De groep is inmiddels aangekomen bij de koningsstad Meknes en gaat op excursie.
In aflevering 2 van het KRO programma 'Gezellig naar Marokko', waarin Derk Bolt meereist met een groep vakantiegangers op caravantrektocht, komen mensen met pech te zitten.

De groep is inmiddels aangekomen bij de koningsstad Meknes en gaat op excursie. De nodige koetsjes trekken met de Nederlandse camper- en caravanreizigers door de stad. Op het plein van de koning moet direct de paardenpoep van de straat geveegd worden. Cécile vindt de toiletten op de camping smerig. Pabe en Coby willen zwemmen en gaan naar het strand. Eenmaal daar aangekomen blijkt dat wat moeilijk. Er zijn alleen maar mannen op het strand en Pabe wil zijn vrouw er niet in badpak rond laten lopen. 'Ik ga kijken of ik hier een burkazwempak kan vinden,' grapt Coby.

Hans en Carol hebben pech. De aandrijfas van hun auto is kapot en moet vervangen worden. In de garage krijgen ze te horen dat het nog wel eens heel lang kan duren voordat de onderdelen er zullen zijn... Kunnen ze straks wel verder reizen met de groep of moeten ze achterblijven...?
'Gezellig naar Marokko', maandag 30 juni om 22.10 uur bij de KRO op Nederland 1, aldus tv-visie.nl.
burkazwempak gezellig naar marokko kro
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi