Angelina Jolie betrapt Brad Pitt met kinderoppas
Volgens Brad Pitt zelf was er helemaal niets aan de hand.
 Het zijn geen vrolijke dagen voor Angelina Jolie, volgens de Amerikaanse media zou Jolie haar man Brad Pitt betrapt hebben met de kinderoppas in het bed van hun tweeling. De acteur zou de nanny geknuffeld hebben en over haar rug hebben gewreven, aldus gva.be.

Toen Jolie haar man Pitt samen met de kinderoppas in het bed van hun tweeling Knox en Vivienne betrapte, ontstak de schone in een ongekende Spaanse furie. "Ze sloeg Brad recht in het gezicht en schreeuwde zo hard ze kon. Ze beval de nanny onmiddellijk haar huis te verlaten en nooit meer terug te keren. Door de ruzie werd de tweeling wakker, maar toen Brad hen probeerde te troosten sloeg Jolie hem opnieuw", vertelt een vriend des huizes aan Star Magazine.

Volgens Brad Pitt zelf was er helemaal niets aan de hand en troostte hij de kinderoppas enkel omdat zij zich niet goed in haar vel voelde. Het incident zou vorige maand al zijn voorgevallen, net achter de uitreiking van de oscars. Het Hollywoodkoppel is ruim drie jaar samen en hebben samen 6 kinderen.

brad pitt
angelina jolie
kinderoppas
brangelina
overspel
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi