Mimoun wordt bedreigd tijdens opname!
Mimoun Ouled Radi was één van de grote sterren van Shouf Shouf Habibi.
Op youtube is een filmpje opgedoken waarop te zien is hoe Mimoun Ouled Radi tijdens opnames van een interview ruzie krijgt met een Marokkaanse jongen. Terwijl Mimoum op straat wordt geinterviewd door het Amsterdamse programma MTNL 020, wordt er een jongen op een scooter aangehouden door de politie.

Mimoun vertelt de interviewer dat hij het belachelijk vindt dat een Marokkaan op een scooter juist wordt aangehouden terwijl hij waarschijnlijk gewoon bezig is met zijn krantenwijk. Dan krijgt de scooterrijder in de gaten dat hij wordt gefilmd. "Wat doe je sukkel! Wat doe je, oprotten man!" schreeuwt de jongen naar Mimoun. "Je moet niet filmen!"

Als het ventje de acteur begint uit te schelden voor 'zwerver'. knapt er iets bij hem. Mimoun loopt op de jongen af en zegt dat deze hem moet respecteren. In plaats van de acteur te respecteren dat hij het wel ver heeft geschopt, begint hij Mimoun te bedreigen.

De acteur krijgt al snel bijval van enkele omstanders. De jongen druipt snel af, terwijl Mimoun nog even een praatje maakt met de politie. De agenten geven hem te kennen dat ze blij zijn dat hij ertussen kwam, aldus reflex.fm.


mimoun ouled radi
shouf shouf habibi
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi