Film Zombibi in de problemen door startproblemen
De stunts van Yes-R voor de film Zombibi gingen niet helemaal vlekkeloos.
"Yes-R hoefde alleen maar weg te rijden, maar daar heeft hij zeker vijftien of twintig takes voor nodig gehad," vertelt collega-acteur Mimoun Ouled Radi voor de camera van Novum Nieuws. De rapper had startproblemen met de oldtimer waarmee hij de hoofdrolspelers moest redden van zombies. "Hij kwam ons dus redden", vertelt hoofdrolspeelster Gigi Ravelli over de bijrol van Yes-R. "Maar die auto was elke keer kapot." De GTST-ster kon er wel om lachen. "Ik vond het wel grappig, maar je bent keihard aan het rennen, vol adrenaline en dan spring je in die auto en dan doet hij het niet."

"Nee, het ging niet helemaal soepel met de auto, maar het was echt een heel oude oldtimer", legt Yes-R uit. Hij baalde van zijn motorproblemen. "Soms zat ik echt lekker in een scène en dan word je afgebroken, omdat die auto het niet helemaal doet." "Voor een volgende film: geef Yes-R geen auto of oldtimer", waarschuwt de Ouled Radi. Naast een bijrol als zombiekiller heeft de rapper ook de titelsong gemaakt voor de Nederlandse zombiefilm. Zijn 2-jarige zoontje speelt mee in de videoclip en aanvankelijk maakte Yes-R zich grote zorgen, hij zou nachtmerries kunnen krijgen van alle zombies op de set.

"Hij vond het alleen maar grappig en zat alleen maar te lachten." Zombibi draait vanaf 16 februari in de Nederlandse bioscopen.
© NOVUM 2012
yes-r
zombibi
mimoun ouled radi
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi