Gordon gaat politiek in na pak slaag in Amsterdam
Gordon heeft onlangs voor de tweede keer in een halfjaar tijd ondervonden dat het er slecht voor staat met de tolerantie in 'zijn' Amsterdam.

Op klaarlichte dag was hij het slachtoffer van antihomogeweld. De 43-jarige zanger heeft er genoeg van. "Ik ga de politiek in." Gordon werd nabij de Dam door een groepje uitgemaakt voor onder meer 'vuile kankerhomo'. "Ik hoorde dat geschreeuw achter me en kreeg ineens een beuk", schrijft De Telegraaf woensdag op basis van een artikel in weekblad Privé. "Niet normaal meer zo hard."

Volgens de 'afkomstherkenners' van De Telegraaf zou het gaan om Marokkanen. De zanger ging naar de grond, maar had geluk. "Net op dat moment kwam er politie aan. Ik ben door het oog van de naald gekropen", zegt Gordon, die geen aangifte deed. Hij had geen zin in 'al die opwinding die er zou ontstaan'. "Achteraf heb ik er spijt van, ik had dat natuurlijk wel moeten doen."

Het management van de zanger bevestigt zijn politieke plannen, maar laat weten dat hij daar op korte termijn geen werk van zal maken. "Het klopt dat hij dat geroepen heeft, maar hij heeft gezegd na zijn vijftigste. Hij is hartstikke druk met zijn tv-programma's en Los Angeles, the Voices."

© Novum 2012
marokkanen
gordon
homoseksualiteit
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi