Badr Hari geeft Estelle wat Ruud niet kon
Estelle Gullit heeft bij Badr Hari gevonden wat ze nodig heeft. "Natuurlijk ben ik verliefd, ik heb gevonden wat ik lange tijd heb gemist", zegt ze zaterdag in De Telegraaf.
Afgelopen week werd bekend dat Estelle is gevallen voor de kickbokser en haar huwelijk met ex-voetballer Ruud Gullit na twaalf jaar voorbij is.Volgens Estelle had Ruud 'natuurlijk affaires'. "Altijd al. En natuurlijk wist ik daarvan. En natuurlijk werd het door hem ontkend", vertelt ze. "Maar mijn vertrouwen slonk en slonk en daarvan was uiteindelijk niets meer over. En dan komt het moment waarop je jezelf de vraag stelt: waarop baseer je je huwelijk?

"Eerder dit jaar 'ontstond iets' tussen Estelle en Badr, waarna ze Ruud vorige week meldde te willen scheiden. "Aan de keukentafel waar ik zo lang alleen gezeten heb", vertelt ze. "Hij reageerde koel, maar liet een gesprek niet toe. Ik kreeg niet eens de tijd om aan zijn gezicht te zien hoe hij reageerde. Weg was-ie."Estelle en Badr zijn inmiddels met elkaar op vakantie geweest. Over de verhalen dat de kickbokser zijn werk regelmatig mee naar huis neemt, maakt ze zich geen zorgen.

 "Iemand zegt dat hij vrouwen mishandelt! Je kent me: daar heb ik hem naar gevraagd!", zegt Estelle. "Hij is er niet voor veroordeeld, niet van verdacht, hij is er zelfs door niemand van beschuldigd!""We hebben de bedoeling heel lang, heel gelukkig te zijn", besluit ze. 

"Maar het is niet zo dat hij me van Ruud heeft afgepakt, zoals de laatste week steeds is gezegd. Badr heeft me niet afgepakt; Ruud heeft me weggegeven."
© Novum 2012
badr hari
estelle gullit
relatie
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi