Kom in actie voor de Donorweek!
Van 22 t/m 28 oktober is het Donorweek.

In deze week roept de Nederlandse Transplantatiestichting samen met tientallen bekende Nederlanders anderen op om ook donor te worden. Ga jij Nederland ook aan meer donoren helpen? Organiseer zelf een wervingsactie op je school, je werk of sportvereniging. Als jij je actie aanmeldt, dan krijg je op 22 oktober misschien hulp van een bekende Nederlander in de live-uitzending op YouTube en Nu.nl.

Donorweek: heel Nederland in actie
Noteer alvast in de agenda: op 22 oktober start de nationale Donorweek 2012. Van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober 2012 staat Nederland in het teken van orgaan- en weefseldonatie. Tijdens de Donorweek vraagt ieder de ander: ben jij al donor, Ja of Nee? Want Nederland heeft meer orgaandonoren nodig.

Vraag je partner, collega, of richt een stand in
Elke nieuwe donor is er één, dus elke actie is goed. Klein of groot. Bespreek het onderwerp thuis met je familie, vraag je collega’s op het werk of richt een actiestand in. Boek een spreker of bestel registratieformulieren en campagnematerialen voor je stand. Er zijn actiepakketten voor acties van elke omvang. Kijk voor meer tips en ideeën hier en bestel campagneproducten. Als jij je actie aanmeldt, dan krijg je op 22 oktober misschien hulp van Wille Wartaal, Giel Beelen of Murth Mossel.

Nederland zegt Ja
De Donorweek maakt ook dit jaar deel uit van de landelijke campagne Nederland zegt Ja. Met deze campagne willen het ministerie van Volksgezondheid, een aantal gezondheidsfondsen en de Nederlandse Transplantatiestichting het aantal registraties in het Donorregister verhogen. De campagne is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, een aantal gezondheidsfondsen en de Nederlandse Transplantatiestichting.

donor
donorweek
gezondheid
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi