Sabia Boulahrouz en Rafael ontkennen klap Sylvie
Sabia Boulahrouz steunt Rafael van der Vaart in zijn bewering dat hij Sylvie nooit heeft geslagen.
De hartsvriendin van de presentatrice en ex-vrouw van Khalid Boulahrouz ontkent donderdag tegenover RTL Boulevard dat de voetballer zijn vrouw een klap heeft gegeven. Boulahrouz, aanwezig op het bewuste oudejaarsfeestje waar de klap zou zijn gevallen, wil eigenlijk niets over het incident zeggen. "Het is eigenlijk niet aan mij hier iets over te zeggen", stelt ze. Sabia zou nooit meer vrienden met Rafael kunnen zijn, als hij Sylvie zou hebben geslagen. Naar eigen zeggen is ze echter nog steeds bevriend. "Dus dan begrijp je wel dat dat niet is gebeurd."

Wat er wel is gebeurd, is nog altijd onduidelijk. De Duitse boulevardkrant Bild schreef begin dit jaar dat Rafael Sylvie een optater zou hebben gegeven. In een uitzending van Derksen & ..., die zondag wordt uitgezonden, zegt de voetballer echter dat hij zijn vrouw nooit heeft geslagen. Zijn uitspraak is opmerkelijk omdat hij in Bild eerder nog zijn excuses aanbood voor de klap.

Rafael en Sylvie, die in 2005 trouwden, maakten in januari bekend te gaan scheiden. De twee worden nog regelmatig met elkaar gezien, maar ontkennen dat sprake is van een hereniging.
© Novum 2013
sabia boulahrouz
rafael van der vaart
sylvie
klap
khalid boulahrouz
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi