Marokkaanse Najib Amhali past perfect bij thema De Toppers
Najib Amhali past volgens Réne Froger perfect bij De Toppers.
"Nu is het thema Duizend-en-een-nacht. Met zijn afkomst is dat natuurlijk een geweldige combinatie", doet Froger uit de doeken voor de camera van Novum Nieuws. De Marokkaans Nederlandse cabaretier is volgende maand voor het eerst te gast tijdens de meezingfeesten van Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom.

Amhali ziet het al helemaal zitten om met De Toppers in de Arena te staan. "Gordon is er niet, dus ik denk dat er een boa over is. Die doe ik dan ergens in, of om." Ook Froger is blij met Amhali als gast, hoewel de mannen het niet helemaal eens zijn over wie het initiatief heeft genomen.

"Ik ben een aantal keer geweest om te kijken en toen zei René: vind je het leuk om een keer mee te doen? Ik zei: doe maar", vertelt Najib. "'s Avonds op een terras met een drankje kwam het ter sprake. Hij zei: ik wil gewoon een keertje meedoen. Toen zei ik: nou, dan gaan wij dat regelen", is de lezing van Froger.

Hoewel Amhali zingen ziet als een hobby, heeft de cabaretier grootse plannen. "Ik ben geen zanger, maar ik vind het leuk om te doen. Ik heb een aantal Nederlandstalige liedjes klaarstaan, daar gaan we ook wat mee doen."
© Novum 2013
najib amhali
de toppers
gordon
arena
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi