Arabische fan baalt na 'aanval' Bieber: 'Ik wilde alleen knuffelen'
Justin Bieber heeft excuses gekregen van een jongen die beweert dat hij op het podium sprong.
Bieber werd zondag tijdens een concert in Dubai belaagd. De zanger wist te ontkomen, maar een piano sneuvelde. "Ik wil zeggen dat het me spijt en als Justin me kan horen: ik wilde hem niet bang maken. Ik ben een echte belieber", zei een man, die anoniem wilde blijven, tegen een radiostation in Dubai. Of hij daadwerkelijk de fan is die bij de 19-jarige Canadees op het podium sprong, is onduidelijk.

Ook entertainmentzender E! ontving excuses voor Bieber. "Ik wilde hem begroeten en een foto nemen", legt de 18-jarige Abdo Gotni zijn actie uit. "Ik wilde hem een knuffel geven." Gotni doet zijn verhaal omdat hij baalt van berichten dat Bieber werd aangevallen.

Een woordvoerder van de concertorganisator bevestigt dat Bieber niet is aangevallen. "Het was gewoon een fan van een jaar of 13, 14 die op het podium sprong om zijn idool een knuffel te geven. Hij had geen gevaarlijke voorwerpen bij zich", zei hij tegen het radiostation in Dubai.

De fan werd door de bewaking gegrepen voordat hij Bieber kon bereiken. Bij dat ingrijpen kreeg de vleugel waarachter het tieneridool zat een duw. Het instrument viel van een verhoging en kon de rest van het concert niet meer worden gebruikt. Bieber maakte zijn show af alsof er niets was gebeurd.
© Novum 2013
justin bieber
dubai
abdo gotni
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi