Najib Amhali adviseert Jandino Asporaat
Jandino Asporaat klopt geregeld bij Jörgen Raymann en Najib Amhali aan voor advies.
"Zij zijn ouder en geven goede raad", vertelt Jandino aan De Telegraaf over zijn collega's. "Het gaat om het plezier, zeggen zij, het succes komt op de tweede plaats. Daar houd ik me aan vast." De 32-jarige stand-upcomedian geeft toe dat hij ook niet goed weet wat hem overkomt. "Ik ben voor mijn gevoel al zes keer doorgebroken. Eerst toen de theaterzalen volstroomden, toen mocht ik met Doutzen Kroes live op televisie het Gala van de Nederlandse Film presenteren. Ik weet niet waar het eindigt."

Asporaat was onlangs in Brussel bij de uitreiking van de Gouden Roos, waarvoor hij met zijn programma De Dino Show was genomineerd. Asporaat greep naast de prestigieuze prijs, maar hield wel goede contacten over aan de uitreiking. "Zoals met de producent van de BAFTA. Zij zei dat ik haar moest bellen als ik klaar was voor de overstap naar Groot-Brittannië."

Voorlopig gaat Jandino echter nog niet aan de slag in het buitenland. "Ik heb het nu gewoon veel te druk. Ik heb hier al nergens tijd voor. We hebben afgesproken dat ik volgend seizoen maar drie theatershows per week doe. Er is nu zo veel tv."
© Novum 2013
jandino asporaat
najib amhali
jorgen raymann
gouden roos
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi