Badr Hari viert net als veel BN'ers vakantie op Ibiza
Bekend Nederland trekt deze zomer weer massaal naar Ibiza.
Het Spaanse feesteiland blijft een populaire vakantiebestemming onder de sterren, onder wie Wendy van Dijk, Gerard Joling en Liza Sips. Ook de reis van tortelduifjes Badr Hari en Estelle Cruijff ging naar Ibiza. Volgens een fanpagina op Facebook is Badr Hari momenteel in Marokko waar hij de Ramadan gedeeltelijk of helemaal zal doorbrengen. Daar werd hij op de foto gezet met een fan.

Ex-judoka Dennis van der Geest en presentator Valerio Zeno zijn eveneens naar Ibiza getrokken. Ze woonden met actrice Kimberley Klaver, presentatrice Veronica van Hoogdalem en acteur Everon Jackson Hooi de opening van de nieuwe club Eden Ibiza bij.

Yolanthe Sneijder-Cabau, die werd geboren op Ibiza, vertoefde vorige maand op het eiland met haar man Wesley. De voetballer ging er naar verluidt op de vuist met een man die een hoedje van zijn vrouw probeerde te stelen.

Zanger Jaap Reesema en ex-Miss Universe Nederland Kim Kötter vieren op het eiland dat ze een jaar samen zijn. Afslankgoeroe Sonja Bakker trouwde er vrijdag zelfs. Ze beloofde eeuwige trouw aan Jan Reus.
© Novum 2013
bn'er
ibiza
badr hari
vakantie
estelle cruijff
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi