Marokkaanse finaliste Arab Idol trouwt met Bahreinse manager (video)
De Marokkaanse zangeres Dounia Batma is verloofd met haar Manager Mohammed Alttork.
De twee kondigden hun verloving aan bij Chada TV. De jonge Marokkaanse werd bekend toen ze het ver schopte tijdens de eerste Arab Idol. Batma veroverde daarna niet alleen Marokko maar ook veel andere Arabische landen. Haar verloofde Mohammed Alttork hielp en begeleidde haar daarbij. Er verschenen dan ook veel geruchten over de twee en dat zij het goed met elkaar kunnen vinden.

Batma verklaarde dat het huwelijk in januari volgend jaar zal plaatsvinden in een prestigieus hotel in Casablanca. Daarbij schroomde ze niet om de bruiloft alvast 'een historische gebeurtenis' te noemen. Over haar verloofde was ze vol lof door te stellen dat Alttork alle kwaliteiten heeft die ze in haar 'prins op het witte paard zocht' en dat ze zich veilig voelt bij hem. Zeker wanneer ze ver van haar woonplaats in Marokko is.

Alttork was eveneens lovend door Batma het compliment te geven dat ze zijn leven mooier heeft gemaakt. In Bahrein is Alttork een beroemd persoon en daarom keken zijn fans even op toen ze hoorden dat Batma zijn tweede vrouw gaat worden. Uit een eerder huwelijk kreeg Alttork zijn dochtertje Hala. De kleine Hala is ook zangeres en ambieert een succesvolle carrière.

Het is niet bekend of Alttork getrouwd blijft met zijn eerste vrouw en of er vervolgens sprake is van een polygaam huwelijk.

Bekijk hier de aankondiging.
marokko
dounia batma
mohammed alttork
bahrein
arab idols
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi