Absolute gekte rondom geboorte baby Kate
Over de geboorte van de zoon van prins William en Kate werd maandagavond op het drukste punt 25.300 keer per minuut getwitterd.
Dit hoogtepunt van berichten vond vlak na de officiële aankondiging van de geboorte plaats, heeft het sociale medium via zijn blog bekendgemaakt. De naam van het kind is nog niet bekendgemaakt, hierover wordt inmiddels hevig gespeculeerd. Volgens de Britse krant Daily Mail is onder gokkers de naam James favoriet, gevolgd door George en Henry, de echte naam van prins Harry. Voor de aankondiging van de geboorte was de meisjesnaam Alexandra het populairst.

Ook Australiërs zijn al bezig met de naam van de zoon van prins William. Zo heeft de Australische minister-president Kevin Rudd bekendgemaakt dat er een opvang voor buideldassen in Sydney's Taronga Park Zoo naar het kind wordt vernoemd. Het gezin krijgt vrijkaarten voor het park en namens het prinsje wordt tienduizend Australische dollar gedoneerd aan de opvang.

Het is nog niet bekend wanneer het gezin het St Mary's Hospital in Londen weer verlaat. Verschillende media melden dat er een kapster naar het ziekenhuis is gegaan om Kates coupe alvast in model te brengen.

Ter ere van de geboorte zendt Net5 dinsdagavond de film William & Kate uit. Het romantische drama, waarin Nico Evers-Swindell en Camilla Luddington de rollen van de prins en zijn vrouw vertolken, gaat over de liefdesrelatie van het koppel.
© Novum 2013
william
kate
zoon
geboorte
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi