Wat te dragen tijdens het Suikerfeest
Het einde van de vastenmaand Ramadan is op komst en dit betekent het begin van het Suikerfeest.
30 July 2013
fashion
Dan is het weer groot feest met familiebezoek, cadeaus, veel eten en natuurlijk de mooiste (en nieuwste) kleding. Toch is het elk jaar weer moeilijk te bedenken wat je aan moet doen tijdens het Suikerfeest. Wanneer je traditioneel gekleed wilt gaan kan je een mooie kaftan of takchita dragen. Hiermee kan je bijna niet verkeerd gaan, omdat het je altijd een elegante en klassieke uitstraling geeft. Wil je het een iets modernere look geven?

Combineer het dan met mooie accessoires in opvallende kleuren, en kreeg de meest prachtige combinaties! Tegenwoordig kiezen veel vrouwen om toch wat moderner gekleed te gaan tijdens de feestdagen. Wil jij ook voor minder traditioneel gaan? Let dan wel even op dat je kleding niet te bloot of te strak zit! Je kunt natuurlijk een leuk nieuw uitgaansjurkje aantrekken, maar gezien je toch het grootste gedeelte van het Suikerfeest met je familie doorbrengt is iets tussen een uitgaansjurkje en een kaftan in, vaak een betere optie.

Je zou bijvoorbeeld een mooie maxi jurk met een mooi vestje of een lange rok met een leuk blouseje en ballerina’s kunnen dragen, om er modern, maar toch enigszins traditioneel uit te zien. Doe er een paar leuke accessoires bij zoals een statement ketting, en je hebt een volledig trendy look volgens de laatste mode!

Wil je toch liever geen jurk aan? Probeer dan een mooie harembroek met een vrolijke tuniek er op. Maak je outfit af met een bijpassend hoofddoekje en leuke accessoires. Om jullie dames alvast een beetje inspiratie te geven over wat je aan zouden kunnen heeft Stylight speciaal voor jullie een paar looks samengesteld! Laat het Suikerfeest maar komen!
ramadan 2013
mode
kleding
shoppen
suikerfeest 2013
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi