Touriya Haoud wil terug naar Nederland
Touriya Haoud ziet het wel zitten om over een paar jaar terug te keren naar Nederland.
"Ik mis Amsterdam", vertelt de actrice, die met haar man en drie kinderen al jaren in Los Angeles woont, aan het AD. "Met je vrienden borrelen, fietsend door de stad, relaxte mensen", somt de 35-jarige Haoud op. "In LA zit je echt de hele dag in de auto." Ze was onlangs met haar gezin in Nederland en dat is goed bevallen. "Mijn oudste vond het helemaal fantastisch. Hij wil Nederlands leren, dus daar ga ik binnenkort mee aan de slag!"

Het model heeft een haat-liefdeverhouding met LA. "De zon schijnt altijd en je kunt het hier maken als je gedreven bent, maar het is hier ook gevaarlijk." Zo durft ze haar kinderen geen minuut alleen te laten. "Er worden elke dag wel kinderen ontvoerd. Er is geen cultuur en mensen kunnen hier zo oppervlakkig zijn. Ik kan mijn vrienden hier op één hand tellen."

Een verhuizing zit er voorlopig nog niet in. Haar man, acteur Greg Vaughan, heeft voor nog een paar jaar een contract bij de serie Days of Our Lives. "Als mijn zoon Jathan naar de middelbare school moet over zes jaar, gaan we misschien terug."

Ondertussen is haar vriendin Sylvie van der Vaart in LA gearriveerd om bij te kletsen. "Ik heb haar zo lang niet gezien, alleen met haar ge-sms't", vertelt Touriya. "Eindelijk kunnen we bijkletsen over de afgelopen, voor Sylvie roerige jaren en lekker ouderwets koffie verkeerd drinken. Daar geniet ik intens van."
© Novum 2013
touriya haoud
los angeles
amsterdam
graig vaughn
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi