Vader Estelle haalt hard uit naar Badr's liefje
Henny Cruyff is de vader van Estelle en haalt hard uit naar het gedrag van zijn dochter.

Vader en dochter hebben al geruime tijd geen contact en verbetering lijkt niet op komst. In Party legt hij uit dat hij het meisje van vroeger niet meer ziet in wie ze nu  is.  'Ik kan het niet anders zeggen, het draait bij haar maar om één ding: geld, geld, geld! Graaien, graaien!' Om zijn woorden kracht bij te zetten haalde hij een voorbeeld naar voren van toen Estelle nog getrouwd was met Ruud Gullit. 

'Ik weet nog dat ze eens naar de supermarkt gingen om boodschappen te doen. Liepen ze langs een juwelier, zei Estelle: 'Goh Ruud, wat een mooie horloges liggen daar'. Kocht Ruud in twee minuten twee horloges van 30.000 gulden per stuk!' Het moddergooien naar zijn eigen dochter gaat verder. Tegenover het blad haalt hij een anekdote naar voren waaruit blijkt dat Estelle vaak met verkeerde jongens omging. 

'Kreeg ik 's nachts telefoontjes van een portier van een discotheek. 'Henny, kom je dochter maar halen, want ze zit met verschrikkelijk slechte jongens'. En eigenlijk is dat steeds erger geworden.'

Geen contact meer
Henny heeft geen contact meer met zijn dochter en als hij dan iets wil weten doet hij een briefje bij haar in de brievenbus. Daar hoort hij naar eigen zeggen niets meer op. 'Onvoorstelbaar. Dat is dan je dochter', zegt hij veelzeggend. Ook zijn kleinkinderen ziet hij niet waardoor een echte band niet ontstaan is.

Henny, die al jaren geleden gescheiden is van de moeder van Estelle, heeft ook nog positieve woorden over voor zijn vlees en bloed. 'Zoals bekend is er onlangs bij Bureau Jeugdzorg een melding gedaan over de kinderen. Er zou thuis iets niet in orde zijn. Maar dat is volgens mij alleen gedaan omdat Estelle bekend is, niet omdat ze de kinderen verwaarloost. Want één ding weet ik zeker: ze is stapelgek op haar kinderen.'

marokko
badr hari
estelle cruijff
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi