Badr Hari bedreigde ook Albert Verlinde en Zadelhoff
Badr Hari heeft Leco van Zadelhoff en Albert Verlinde bedreigd.

De telefoongesprekken die de kickbokser vanuit de gevangenis voerde met zijn vriendin Estelle Cruijff werden afgetapt. Daarin zei hij enkele vervelende dingen over de visagist en de showbizzdeskundige, meldde RTL Boulevard woensdagavond.

Van Zadelhoff grapte tegen Cruijff over haar uiterlijk dat ze beter naar een plastisch chirurg dan naar de kapper kon gaan. Toen ze dit aan Hari vertelde zei hij dat de visagist moet 'oppassen met die opmerkingen, omdat hij anders op de intensive care komt te liggen'.

Verlinde 'hoeft niet te weten wat hij gezegd heeft', maar 'schrikt er best van'. "Ik vind het moeilijk", zei hij in RTL Boulevard. "Want ik heb natuurlijk de afgelopen maanden hiermee rondgelopen, ik heb het niet naar buiten gebracht."

Ook John van den Heuvel kon rekenen op de nodige bedreigingen aan zijn adres. "Ik heb mijn journalistieke werk gedaan en dat was voor hem niet erg prettig", reageerde de misdaadjournalist. "Maar als je rechtstreeks bedreigingen gaat uiten, dan sla je door."

Het politiedossier met daarin de afgetapte gesprekken van Hari is in handen gekomen van Brandpunt Reporter. Het onderzoek naar betrokkenheid van de kickbokser bij de mishandeling van Koen Everink komt donderdag aan bod in het televisieprogramma.

© Novum 2013
badr hari
leco van zadelhoff
albert verlinde
estelle
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi