Marokkaanse zangeres Sina komt opnieuw met gewaagde clip (video)
Een videoclip van 'zangeres' Sina heeft in Marokko voor veel opschudding gezorgd.

Zeker na de vermeende mishandeling van de zangeres werd er op social media en op fora veel gesproken over de zelfbenoemde zangeres die zich 'Sina' noemt. Na een videoclip waarin ze haar zangkunsten trachtte te demonstreren en daarbij niet schroomde om onfatsoenlijk te kleden en te gedragen herkende een groep jongemannen haar in haar woonplaats Marrakech.

De jongeren zouden Sina vervolgens geslagen hebben, zo meldde Moroccoworldnews. De zangeres lijkt echter niet uit het veld te slaan want op YouTube is opnieuw een clip van Sina opgedoken. De video werd op 19 september gepubliceerd en kreeg als titel 'Ibtissam Sineya Adesso'. Dat de zangeres een voorliefde heeft voor Turkije blijkt ook nu weer. Zo zingt ze in gebrekig Turks en danst ze er lustig op los in een discotheek en zelfs in het openbaar.

De reacties op de video spreken wederom voor zich. Naast haar kledingdracht zijn veel mensen sceptisch over haar zangtalenten. Voor deze personen heeft Sina een boodschap op haar shirt: 'Dream: no matter what', valt te lezen.

Let op: beeldmateriaal bevat naaktheid.

marokko
marrakech
sina
ibtissam sineya adesso
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi