Truien deze winter weer helemaal in
Elk seizoen zijn er een aantal trends waar je maar niet om heen kunt. Het jaar 2013 is weer een succesvol jaar geweest voor onze modeliefhebbers.

Trends uit de jaren '90 kwamen terug, en nieuwe trends zijn gezet. Met het einde van het jaar in zicht, komt ook weer de winter in aantocht. Dit betekent weer sneeuw, warme chocolademelk en dik inpakken. Maar ons dik inpakken betekent niet dat het niet modieus hoeft te zijn! Deze winter is de trui hotter dan hot! Op de catwalks waren de truien in overvloed te zien, merken zoals Kenzo, Givenchy en Cavalli staan bovenaan de lijst met extraordinaire truien voor de winter.

Ook grote fashionbloggers omarmen de trend en laten zien dat de trui niet saai hoeft te zijn. De trui is gemakkelijk te combineren. Vind je de crop truien helemaal te gek? Probeer deze dan eens te combineren met een high-waist rok, dikke panty en een paar stoere enkellaarsjes, voor een modieuze winterse look! Of ga voor wat meer comfy met de oversized trui, een skinny jeans en een paar leuke sneakers.

Met de trui kun je eindeloze combinaties maken. Combineer de trui eens met een maxi-rok voor een elegante en tegelijkertijd ook stoere look. Wij zijn dol op de nieuwe trend en doen er vrolijk aan mee! Heb jij al een leuke trui in de kast hangen?

Ter inspiratie heeft Stylight een aantal outfits voor je samengesteld.

mode
kleding
truien
wintertrui
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi