Badr en Estelle bij meest besproken stellen, Sylvie en Rafael spannen de kroon
De scheiding tussen Sylvie en Rafael van der Vaart overtrof in 2013 alle andere liefdesbreuken onder de sterren.

Direct na de jaarwisseling maakten de twee bekend dat hun huwelijk op de klippen is gelopen. Wat volgde was een ware soap die bijna een jaar duurde. Onder meer kwam naar buiten dat de voetballer zijn vrouw op een oudejaarsfeest een klap zou hebben gegeven en tijdens hun huwelijk het bed zou hebben gedeeld met Nikkie Plessen. Sylvie zou meerdere avontuurtjes hebben beleefd tijdens het huwelijk en bekende in ieder geval schuld aan één. 

Kort na de breuk werd bekend dat Rafael samen is met Sabia Engizek, Sylvie's beste vriendin en ex-vrouw van collega-voetballer Khalid Boulahrouz. Het bleek serieus: ze gingen samenwonen en bevestigden in oktober dat ze een kindje verwachtten. De zwangerschap eindigde begin december echter in een miskraam. Sylvie vond na de breuk met Rafael troost bij de Fransman Guillaume Zarka, maar die relatie strandde snel. 

De zakenman klapte later in de Duitse media uit de school over zijn tijd met haar. In december werd de scheiding der showbizzscheidingen juridisch afgerond. 

Badr en Estelle Estelle en Badr waren nog niet zo lang bij elkaar, maar hielden de gemoederen flink bezig sinds in de zomer van 2012 bekend werd dat ze samen zijn. Begin december werd duidelijk dat ze afstand nemen van elkaar. Er gaan echter geruchten dat de twee nog bij elkaar zijn. Zo werden ze meerdere malen samen gespot in onder meer het Marokkaanse Marrakech

Ook Ton en Heleen van Royen maakten vlak na de jaarwisseling bekend te gaan scheiden. De journalist en de schrijver waren 22 jaar met elkaar getrouwd. Een andere lange showbizzrelatie die dit jaar strandde was die tussen Huub Stapel en zijn vrouw Resie Jansen. Ze waren sinds 2004 met elkaar getrouwd, maar in totaal al meer dan veertig jaar samen.  In het buitenland deed de scheiding tussen Nigella Lawson en Charles Saatchi stof opwaaien. 

De Britse tv-kok en de zakenman gingen in juni, na een huwelijk van tien jaar, uit elkaar nadat hij haar bij de keel had gegrepen bij een ruzie in een restaurant. Later werd bekend zij regelmatig cocaïne gebruikte. Michael Douglas en Catherine-Zeta Jones maakten in de zomer bekend tijdelijk uit elkaar te zijn. Vervolgens bleef het stil rond de twee, die in 2000 trouwden. Volgens de laatste berichten zijn ze niet herenigd, maar zijn er ook geen scheidingspapieren ingediend.

Orlando Bloom en Miranda Kerr houden het definitief voor gezien. De acteur en het model maakten in oktober bekend al maanden uit elkaar te zijn en te gaan scheiden. 

© Novum 2013
badr hari
marokko
estelle
sylvie
rafael
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi