Estelle geeft toe: 'Badr en ik zijn weer samen'
De liefde tussen Estelle Cruijff en Badr Hari is inderdaad nog niet voorbij.

"We kunnen elkaar niet loslaten", doet Estelle uit de doeken in een interview met Story. Geruchten dat Estelle en Badr weer bij elkaar zijn, deden al weken de ronde. Ze brachten ook samen de jaarwisseling door. "Badr is goed voor mij", gaat Estelle verder. De 35-jarige Cruijff en de 29-jarige Hari maakten in november bekend afstand van elkaar te nemen. "Ik maakte het destijds uit omdat alle ellende me te veel was geworden. De scheiding, de rechtszaken, de onzekere toekomst. Ik wist het allemaal niet meer." 

Cruijff zag haar huwelijk met Ruud Gullit in 2012 op de klippen lopen en is nog bezig met het afwikkelen van die scheiding. Hari is verwikkeld in een rechtszaak omdat hij tijdens een dancefeest zakenman Koen Everink in elkaar sloeg. Aan die situatie is in de laatste twee maanden niet veel veranderd, geeft Cruijff toe. "Maar ik voel dat de rust mij goed heeft gedaan. Ondanks de breuk is Badr nooit uit mijn leven geweest", vertelt Estelle. 

"We hebben altijd contact gehouden." De blondine werd nog geregeld met de kickbokser gespot, wat geruchten over een schijnbreuk aanwakkerde. Cruijff zou als vrijgezel meer alimentatie van Gullit krijgen. Of Estelle met Badr oud wordt, durft de voormalig voetbalvrouw nog niet te zeggen. 

"De afgelopen tijd heeft hij mij meerdere malen duidelijk gemaakt dat hij serieus is met mij. Of dat een basis is voor een gezamenlijke toekomst zal de tijd moeten leren." 

© Novum 2014
marokko
badr hari
estelle cruijff
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi